YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@ys2018 Hocam sahte evrak felan mı düzenleyeceksiniz
-
@kilici ahahaha arkadaslar dusundugunuz gibi degil inanin
-
@kilici daha mudur olmadigim icin o kadar buyuk hayaller kuramadim, kahve ismarlamak gibi...ama bi mudure kahve ismarlamak yakisir haklisin
-
Sonuçta oranın en yetkili hakimi olmadığı zaman bizler inşallah müdür olduğumuzda en yetkili hakimi sayılıyoruz
-
arkadaşlar ysk sınavında iyuk dan sorumlu değiliz di mi ?
-
Başvuru sayısında 10.000 lerden bahsediliyor
-
@mulki̇ o kadar da değildir ya
-
@north-remembers hocam maalesef duyumlar bu yönde
-
@mulki̇ hocam duyum nereden? Osymden mi? Osym bunu nasil duyurabilir? Vallahi anlamak icin soruyorum.
-
Sınav kaymakamlıkla aynı günde olduğu için
10 bin gibi bir başvuru sayısının olması muhtemel -
Zaten yaklasik 900 kisi mulakata kalcak kac kisi girseydi bin mi? Bence gayet normal bi rakam.
-
@1umut zaten adam gibi hazırlanan 1500-2000 kişi vardır çoğu öylesine giriyor bu sınavlara
-
Herkese kolay gelsin. Daha evvel kanundan cok calismadigim icin olsa gerek, cok bir fikrim yok. Gecici maddelere calisilmali midir? Siz calisiyor musunuz? Gecicileri dusunce bir miktar yuk azaliyor da gozumu ona dikmis vaziyetteyim :). Size zahmet yazabilir misiniz? Basarilar.
-
Arkadaşlar ysk teşkilat ve görevleri hakkında kanun geçici madde 6. ya bakar mısınız? Diyor ki ''Seçim müdürü ve seçim müdür yardımcılığı kadrolarına 10 uncu madde hükümlerine göre öncelikle görevde yükselme suretiyle atama yapılır. Bu Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bu kadrolara beş yıl süreyle, 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde sayılan şartlara ek olarak 10 uncu maddenin dördüncü fıkrasındaki şartları taşıyan ve imzalanacak protokole göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı sınavda başarılı olanlar arasından, yapılacak sözlü sınav sonucuna göre Başkan tarafından atama yapılabilir. Ancak bir takvim yılı içinde bu fıkra uyarınca açıktan yapılacak atamalar, bu kadrolara görevde yükselme suretiyle yapılan atamaların üç katını geçemez.'' Yani kurum kendi içinden en az 65 kişimi alacak. Bu 65 kişilik ilan nerede ?
-
@umutsuz-0 Sınava kurumun kendi personelleri de girecek ama ysk personeli seçeneğini işaretlediler ösym başvurusunda. Görevde yükselmeyle müdür olacaklar.
-
@lucasinemmisi hocam ben şu anda tüm maddelere bakmaya çalışıyorum ösym sağı solu belli olmayan bir kurum
-
@north-remembers valla Hocam yaz sicagiydi kpss ve ziraatin yorgunluguydu az zaman kalmasiydi vs ben de secici olma cabasindayim mumkun mertebe ama bakalim umarim cikan sorular yaniltmaz hicbirimizi.
-
@1umut naptin sen mudur ahahahahh
-
@lucasinemmisi bende de bir tükenmişlik hali baş göstermeye çalışmakta ama izin vermemeliyiz hocam Allah yardımcınız olsun elimizden geleni yapacağız mümkün mertebe inşallah.
-
İnşaallah fazla kasmazlar