YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers direk kanun olarak degiliz ama idarenin icinde soru gelebilir hocam
-
@1umut Geçmiş yıllara ait bir sınavında dmk dan 5 soru gelmiş neredeyse ondan merak ettim belki o zman farklıydı konu dağılımı yine de idareye iyi çalışmak lazım tabi.
-
İyuk çıkacak. Mı ?
-
Arkadaşlar sizce kitaptan mı yoksa elimde ki notlardan mı çalişiyim data kaynak çıkarmış sanırım güzel mi acaba bilginiz var mı
-
arkadaşlar bugun kutluay kararlının ysk kıtabını inceledim kitapçıda, idare hukuku eksik cumhurbaşkanlığı kararnameleri yok haliyle merkez teşkilatı da yok, alacak olanlar buna dikkat etsin.
-
Anayasamizin 999. maddesi geregince "rehavetle" ilişiği bulunan personeller, KPSS sonrasi acilan kurum sinavlarina; sicaklar, yorgunluk/bikkinlik vb. gerekcelerle calismamalari halinde, yine ayni maddenin ilgili bendinde yer alan kural geregi ertesi yil kpssye girmeye mahkum edileceklerdir.
Valla helal olsun size, sicakti, kpss sonrasiydi, yorgunluktu demeden yardiriyorsunuz ELLAĞAM bizde vites 4ten 1e cekti. Ozet cikarmaktan felegimiz sasti...
burada yaratilan izlenim: "gunde 8 saat ysk calisiyorum." Vallahi zoruma gittiginden degil de motivasyon kaynaginizdan 1 bardak alirim. -
@hoffafd bu dönem de kamu hukuku çalışırken kaynak fark etmeksizin mevzuatla kontrol ederek çalışın. UYAP mevzuat uygulaması olur başka bir kaynak olur dikkat etmekte fayda var.
-
2006 seçim müdürlüğü sınav soruları :))
En son 12 yıl önce yapıldığı için başka yok :))
-
@aslan-reyiz Dostum allah gönlündekini versin sana ne diyeyim
-
@mminervaa, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Gönlümdeki evleniyor da, o iş yaş :)) inş idealimizi nasip eder
-
@aslan-reyiz üzdün gönülden kastım her ne dileğin varsa, inşallah diyelim
-
@aslan-reyiz gönlüne yeni güzellikler doğar be üstat inşallah.
-
Arkadaşlar konu dağılımın da Atatürk ilke ve inkilap tarihi ile Türk kültür medeniyetleri yazıyor yani Osmanlı dönemi yok mu nasıl çalışıyorsunuz ?
-
@tobıntax osmanlı kültür medeniyeti var inkılap tarihi ise 1. dünya savaşından başlıyor
-
@north-remembers, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@tobıntax osmanlı kültür medeniyeti var inkılap tarihi ise 1. dünya savaşından başlıyor
Düzeltirim yanlış oldu trablusgarp savaşı ile başlıyor
-
@north-remembers bu karışıklığı nedense ben de yaşadım, İnkılap Tarihinde sıkıntı yok da Türk Kültür ve Medeniyetinde tam olarak neye çalışacağız, yani sadece kültür medeniyet kısmına mi?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Aaaaa gece gece gozlerimi doldurdun hocam Allah sabir versin ve tez zamanda gonlunu “gonlunun guzelligini hakedenle” doldursun insallah..
-
@mminervaa islamiyet öncesi türk kültür medeniyet islamiyet dönemi ve osmanlı diye ele almak lazım bence
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Çok üzüldüm hocam inşallah sizin sevginize layık birisi yüreğinize dokunur. Nasipten öteye yol yok demişler
-
2820 sayılı kanunda siyasi partinin kapatılması için istem yapabileceklerin arasında "Bakanlar Kurulunun kararıyla Adalet Bakanı" yazıyor hala, bu konuda bir düzenleme yapıldı mı? Ben mi kaçırdım?