YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@burcuburcu hay Allah ya o da çakılı olacak evet acaba bunun bi istisnası filan var mıdır ?
-
Çikan ysk kitaplarından alan var mı?
-
Başvurup parasını ödemeyen var mı?
-
@yourdreams karahani aldim ben, cok da iyi degil, kitapta algilanmasi problem olabilecek herhangi bir baslik ya da kanun dusunelim mesela hic aciklama yapmadan es gecilmis gibi geldi. 4T de herzamanki gibi abartilidir sanki, ona sahip degilim de kanaatim o yonde. Bir de data akademi var ona bakabilirsiniz.
-
bir sürü kanun var dostlr onları nasıl akılda tutacagız nasıl bir yöntemle calısıyorsunuz
-
@corleone ben varım çok fazla belirsizlik var açıkçası emin olamıyorum
Sınav nasıl olucak belli değil, 5 katı mülakat var , atama şekli , çakılı hizmet , rotasyon ... ilk kez dışardan alım yapıldığı için kimse de net bilmiyo tabi -
@lucasinemmisi sagolun hocam 4t almayi düşünüyordum bi de dataya bakayım o zaman
-
Arkadaşlar idare hukuku için kitap almayanlar/alamayanlar var mı? Nasıl bir yol izleyeceksiniz?
-
Seçim kanunları(hepsi)
-
@aslan-reyiz Allah razı olsunn
-
Seçim kanununda, siyasi partilerin kapatılması
davalarında kapatılmaya karar verilebilmesi için beşte üç oy çokluğu şarttır yazıyor ama 2010 değişikliğiyle 2/3 oldu değil mi? -
@corleone evet orada ben de takılmıştım, 2/3 olacak.
-
@pirinçkimirinçki Tamamdır. Kanuna güvenilip çalışılmıyor da arkadaş=)
-
Maliye için elimde muratın ders notları ve themis var sizce yeterli olur mu arkadaşlar?
-
@aslan-reyiz adam her yerde reis
-
YSK kanun özetleri(alıntıdır)
-
@aslan-reyiz Sen nasıl bir kralsın böyle Cok teşekkür ederim reyiz. Sağolasın varolasın
-
Daha önce çarşaf boy kağıtlara tablo çıkartarak çalışan var mı? Bu konuda tecrübeli olan ya da bilgisi arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
-
-
@aslan-reyiz bu o kadar iyi oldu ki vallahi kralsın çok teşekkür ederim