YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@semihylc
Yapmacik yapmacik cebinizi dusunuyorum ayagina milleti sinavdan sogutmaya ne hakkin var senin? Temeli olmayanmis da bilmem neymis de yahu kpss a ya hazirlanan biri icin maks 200 sayfa, o da sayfalarin alt, ust, kenar bosluklari dusunuldugu zaman ort 120 sayfaya kadar inecek kanunlara esktra calismasiyla becerebilecegi bir sinav bu sinav. Milleti sogutmaya calismayin varsa beyninizi kulanip rakiplerinizi "haysiyetle" egale etmeye calisin. Kanunlar da sanki yabanci oldugumuz kanunlarmis gibi... Hayatlariniz ortaokuldan bu yana boyle tuzaklarla hileyle aldatmacalarla gecti is hayatiniz da boyle rezil gececek ve biri tokat atip sizlere dur demesini bilecek. Haydi baska kapiya.... -
@lucasinemmisi hayrola bu ne şiddet bu ne celal nerenden okuyorsun iletiyi anlamadım. Temeli olmayan dedim kpss a hazırlanan biri zaten halleder bu sınavı. Kpss a ile hiç bir bağlantısı olmayan birinin 30 günlük sürede bu sınavı kazanmasını düşünüyorsan helal olsun ne diyim . Benim kimseyi kandırmaya ihtiyacım yok herkesin hür iradesi var girer girmez beni ilgilendirmez ,ben sadece şahsi görüşümü yazdım biraz daha sakin...
-
@semihylc
Nerenden okuyorsun tam senin tipindeki insan tiynetinde bir cevap olmuş. 592942 kere yazdik millete girmeyin, denemeyin, yapmayin, dusunmeyin demeyin demeyin!! Madem harika bir alginiz var kendinizi bu sitelerden cekip is hayatiniza baslayin... Ayrica sen de herkes kadar biliyorsun ki bu gereksiz yorumun su urunleri muhendisligi mezunu adama yonelik degil, bu meslek gruplarini dusunen insanlara yonelik. Neyse yav kime ne anlatiyoruz ki. Basari kisisel sinirlarin asilmasidir, baskasinin kendi sinirlari asmasini engellemek degil, son sozum de budur. -
4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu gençler
-
Lütfen yazdıklarımıza dikkat ederek ve olabildiğince temkinli davranarak konuşalım. Burada tartışmaya sebep olacak, aşağılayıcı ifadelerde bulunmayalım. Bu konuda dikkat etmenizi bekliyoruz.
-
-
Arkadaşlar ilanı inceleyemedim guy ve ziraata çalıştığım için.lutfen kusuruma bakmayın ama siyaset bilimi ve kamu y. Basvuru yapabiliyor mu ıibf fakültesi olarak
-
Hukuk fakültesi veya siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört
yıllık yükseköğretim yapmış ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından
kabul edilen yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, -
@yazgan, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Hukuk fakültesi veya siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört
yıllık yükseköğretim yapmış ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından
kabul edilen yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak,Çok teşekkürler:)
-
Arkadaslar turk kultur ve medeniyetleri bölümüne tam olarak hangi konular giriyor
-
@enea eski türk devletlerinden osmanlıya kadar , zaten sonra atatürk ilke ve ink. var yani bildiğin tarihin tamamından sorumluyuz galiba sadece çağdaş dünya tarihi yok.
-
@mminervaa teşekkür ederim hepimizin inşallah
-
@semihylc hocam direk tarih dememiş kültür medeniyet diye sınırlandırmış yani burada siyasi tarih dediğimiz savaşlar ve padişahlar bölümü dahil mi dahil değil mi orada kafa karışıklığı yaşattı bana ilan
-
@enea dahil değildir arkadaşım sanmıyorum. Tarihin çok ayrıntılı olucağını düşünmüyorum.
-
@enea
1- Türk Kültür ve Medeniyetleri
2-Atatürk İlke ve İnkılapları TarihiHocam google yazınca 1. olanda hepsi çıkıyor nitekim Türk kültürü diyor osmanlı dahildir diye düşünüyorum.
2. ünite kaymakamlıkdan biliyorum atatürk zamanını kapsıyor traplusgarp savaşından başlaması lazımdı .
Bildiklerim bu kadar bence tarihe önem verin baya soru var ihmal etmeyin. -
@enea, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaslar turk kultur ve medeniyetleri bölümüne tam olarak hangi konular giriyor
+İslamiyet Öncesi Türk Kültür ve Medeniyeti (Asya Hun, Göktürkler,Uygurlar vs.)
+İslamiyet Sonrası Türk Kültür ve Medeniyeti (Büyük Selçuklu,Anadolu Selçuklu,Karahanlılar, Gazneliler , Osmanlı vs.)Devlet yönetimi, toprak sistemi,din-inanış, edebiyat, bilim insanları vb. konuları var. Savaşlar yok yani.
-
@vamos kesinlikle Türk kültür medeniyeti deyince böyle olmalı
-
-
arkadaşlar tarih için ramazan yetkinin videolarına bakın kitap filan almayın hoca anlatırken küçük notlar tutmanız yeterli olur zaten hoca burası önemli filan diyor. geçen sene kaymakamlıkta çıkan bozkurt lotus sorusunu anlatrken bura çok onemlı kesin çıkar dedi kpss de çıkmadı ama kaymakamlıkta çıktı.
-
@hoffafd Elimde bütün videoları mevcut ramazan hocanın. En mantıklısı zaten videodan küçük notlar almak. Kanun pdflerinden de öyle yapmayı planlıyorum. Önümüzde tam bir ay var hakkıyla çalışırsak neden olmasın.