YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar kaymakamlık sınavı ile aynı gün.Iki sınava da yetişme imkanı olabilir mi Ankaralı olan yada bilen varsa cevaplayabilir mi.
-
@ertuğrulbey bildiğim kadarıyla kaymakamlık 12.45'te sona eriyor. ysk için de 14.30'dan önce sınav binasında olmak gerekiyor. Yer farketmeksizin 1 saat 45dk'da rahat yetişeceğini düşünüyorum. Her iki sınavı da ÖSYM yapıyor aynı okulu verme ihtimali bile olabilir..
-
Iktisat mezunu adam icin bu kanun maddelerini algilamak da ne zor işmiş mubarek... Allah rizasi icin hayatinda eline kanun almamis adama anlatir gibi anlatir misiniz?
"Medeni Hukuk (4721 sayılı Türk Medeni Kanunu’nun Birinci Kitabı ile İkinci
Kitabının Üçüncü Kısmının Birinci Bölümünün “Vesayeti Gerektiren Haller” Başlıklı İkinci
Ayrımı)"
Size zahmet detaylica yazabilirseniz sevinirim. -
@lucasinemmisi, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Iktisat mezunu adam icin bu kanun maddelerini algilamak da ne zor işmiş mubarek... Allah rizasi icin hayatinda eline kanun almamis adama anlatir gibi anlatir misiniz?
"Medeni Hukuk (4721 sayılı Türk Medeni Kanunu’nun Birinci Kitabı ile İkinci
Kitabının Üçüncü Kısmının Birinci Bölümünün “Vesayeti Gerektiren Haller” Başlıklı İkinci
Ayrımı)"
Size zahmet detaylica yazabilirseniz sevinirim.Bakmanız gereken yerler;
-Medeni Kanununun Birinci Kitabı yani Kişiler Hukuku (8.maddeden 118.maddeye kadar)
-İkinci
Kitabının Üçüncü Kısmının Birinci Bölümünün “Vesayeti Gerektiren Haller” Başlıklı İkinci Ayrımı (404. maddeden 411.maddeye kadar)[md.8-117 + md.404-410]
-
@ozgur85 teşekkür ettim hocam.
-
@vamos
Hocam yapmacikca degil de samimice tesekkurler. Emegine saglik. Belki anlamisimdir ama sirf seckin bir kurumun, kendi ilanini "dahi" yazamayisindandir yakarisi, sormam. Basarilar. -
@mk5561 ben de kararsizim özellikle rotasyon ve tasra görevi olduğu için. Evli biri için cok zor.
-
Arkadaşlar maaş ve özlük hakları nasıldır?
-
arkadaşlar alınacak 175 kişinin hepsi bizim gibi üniversite mezunları değil mi?başvuru esnasında kendi personeli için de seçenek var da acaba bir kısmını kendi personeline mi ayırdı sayının
-
@iktisatsever personel hariç 175
-
@nizâmülmülk bu işin içinde birsey var.Kendi personelinin kadrosunu niye belirtmemis.
-
@ertuğrulbey aynen :S
-
180 tl lik sınav zaten arkadaşlar. Ücretinden belli değil miii
-
@Antimülakat hocam bu ysk nin kendi içinden belirtigi kadro sayısı niye belli değil acaba bu 175 kişilik kadroya sadece biz mi onlar da mi dahil.
-
@ertuğrulbey 175 kişi dışarıdan atanacaklar için, 65 kişi de kendi içinde kadro sayısı varmış öyle duydum
-
@paretowilffredo Hocam . Bu sinav cok detayli olur mu ? Mesela Kanun maddeleri yeterli mi ? Misal ceza genel icin kitap okunmali mi ? anayasa ve idare tamam eyw ondan okunmalida . Bi yorum istiyorum siZden .
-
@deucekocu evli biri için çok çok daha zordur zaten eminim. Ama Ben evli olmadığım halde vazgeçtim arkadaş söyledi de yazılı sınavdan çok mulakat sıkıntılı diyor yani 5 katı cagirilacak diye sans düşük dedi. Tabi bu sizi etkilemesin nasiptir herşey ama ben aradan çekildim
-
Ysk için data yayınları kaynak çıkarmış kullanan var mı arkadaşlar?
-
Hala başvurup başvurmamakta kararsizim. Ucuz yapip surumden kazanabilirdi sinav lobisi
-
data yayınları kitap cıkarmış nasıl sizce