YSK seçim müdürü alımı 2018
-
benim de 90 gibi tabi kaydırma yapmadıysam herkes için hayırlı olsun arkadaşlar
-
93 geldi bir eksik bir fazla olma ihtimaliyle
-
Yanlis kodlama yapmadaiysam 85 dogru gelmesi lazim..mulakata kalamam diye dusunuyorum.
Uzuldum..90a en az cikmam lazimdi. Umarim 85 yeterli olur
-
@foucault dostum bende 88 doğru 12 yanlış var bu netlerle kalamazsak dükkanı kapatalım zaten rahat ol bence kalırsın mülakata
-
81 doğru ile beklemedeyiz
-
@kamikaze benimde gk 32-8
alan 56-4 -
bi an ulan ben mi iyi yaptım diye düşündüm , sadece anlık hazzın cazibesiymiş :)))
-
88 doğru... buna da gelmezse kafama sıkar giderim
-
90 net var mulakata kalir mi
-
85 doğru ile olmayacak mı
-
@enea sen de kalamazsan artık
-
yanlış doğruyu götürmüyor muhabbetini bilmediğimden 8 soruyu boş bıraktım.
gky 26-8
alan 48-10 ya da 49-9 (1 soruyu hatırlayamadım) -
@mavkav umarim olur. Yani olmali..ama millet yazdikca 85 ustu 875 kisi sadece bu forumdan cikicak gibi gozuktu ben bi gerildim :.) Umarim olur.
-
82-83 de bende çıktı ama burdaki netleri görünce bir ümitsizliğe düştüm
-
Ya ben acikcasi her dogru 1 puan uzerinden standart sapmasiz hesaplanacak diye dusunuyordum ilk basta.
Ama acikcasi bir agirlikli puan sistemine gidebilir osym diye dusunuyorum.
Belli bir aralikta yigilma cok olacak gibi gozukuyor. Atiyorum 85le kapatti 85 alan gerceken 1000 kisi olur gibi.. ya da birinci 95 dogru yapti 95 ile irinci olmayacaktir 100e endekslenir..Sizce nasil olur ?
-
@north-remembers herkes yuksek yapmis bir supheye dusuyor insan
-
benim de 85 gibi, sınavdan mutlu çıkmıştım şimdi çöktüm.
-
@foucault kpss de bütün forumun netleri güya 125 netti hocam. gördük hepsini sonradan. netler çok rahat 85 altına düşer. ama 80 inde altına düşmez.
-
@enea yahu 100 net mi yapacak herkes şurada 90 net yaptım mülakata kalır mıyım diyorsun tabii ki kalırsın Allah aşkına. Ben 78 yaptım kendimi 7. Katın penceresinden atıcam burayı da sessize alıyorum zaten hayırlısı olsun başarılar
-
ösym sınavlarından edindiğim tecrübelere göre bence standart sapma ve alan cevapları önemli derecede etkileyecektir.örneğin 50 gk 40 a yapan ile 40gk 50 a yapan adayın puanı bir olmayacaktır.alan puanı öne geçirecektir.