YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@sinavparambitti a pozitif b ve c negatif buldum ona göre sıraladım
-
@sinavparambitti ilçede partinin en az teşkilatlanmasıydı soru hocam
-
Arkadaşlar sizce kaçla kapatır
-
@sinavparambitti sizle aynı şekilde cevap verdim sorulara inş doğrudur
-
@mulki̇ 75 80 arası diye düşünüyorum
-
@beyefendi hakim ve asker dönemez hazineye yardım yapmaz vakıf
-
@beyefendi dönebilir diyordu hocam rektör olacaktı
-
@north-remembers yapma sınav esnasında yanlışmı okuduk acaba iyice kafam karıştı hangi soruya ne cevap verdik sabah kymkmlk öğleden snra ysk
-
@beyefendi Evet hocam ya maalesef dönebilir diyordu.
-
@beyefendi halkçılık kesin .
-
@north-remembers sağolasın hocam inş o günleri görürüz
-
@beyefendi inşallah kısmet
-
Arkadaşlar atamanın nasıl yapılacağını araştırdım az önce buldum. Link atmam da sıkıntı olmayacaksa siteye atayım
-
@beyefendi ilçede en az 6 ay teşkilatlanması gerekir olan şık doğru cevaptı
-
@idyah kura ile olmayacak mı
-
@kg17 Hocam yönetmelikte yazan kısaca şu:
Zorunlu hizmetle atanacak olan seçim müdürü ve seçim müdürü yardımcıları zorunlu yer değiştirmeye tabi olarak atanacak.
Şimdi bize listede verilen sıraya bakarsanız eğer iller alfabetik sırada yazıyor ama ilçeler alfabetik sıraya uymadan yazılmış. Bunun sebebi bölge sıralaması, örneğin;
Adana Pozantı 3. Bölge
Adana Aladağ 5. Bölge
Diyarbakır Silvan 4. Bölge
Diyarbakır Kulp 5. BölgeBölgeler illerin sosyal ve ekonomik şartları göz önüne alınarak belirlenmiş.
Bu durumda sınavda en düşük puanla atanan aday Diyarbakır Kulp'a da atanabilir Adana Aladağ'a da atanabilir. Çünkü Ysk'nın gözünde ikisi de eşit olarak sınıflandırılmış.
Yani en yüksek yapıp atanacak olan aday Ankara ya da batı illerinden birine atanacak diye bi kaide yok. Zaten ilanın verildiği liste 3. Bölgeden başlıyor 4-5 diye gidiyor.
Örneğin listedeki Ankara Kalecik 3. Bölge - Bayburt Merkez de 3. BölgeYani öncelikle yüksek puan yapanlar 3. Bölge sayılan her ilin en başında yazan ilçeye atanacak onlardan sonra gelenler 4. Bölgeye atanacak. ( Bu kısmı yorumdu)
Şöyle de bi durum var bi görev süresi dolanlar bir üst bölgeye geçebiliyomuş o da nasıl oluyo derseniz 5. bölgeye atanıp göreve başladınız diyelim ordan 4. bölgeye ordan 3. bölgeye ordan 2ye geçiyosunuz. Ama her ilin kendi içinde bölge sınıflandırması olduğu için 1. Bölge olarak gene Batı ya da Doğu'da görev yapmanız mümkün. Çok karışık olmamıştır umarım. -
@idyah anladım hocam teşekkürler. ilçeler baz alındığı için doğu-batı her yer gelebilir
-
@mulki̇, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaşlar sizce kaçla kapatır
77-78 netle kapatır.
-
@kg17 rica ederim hocam ama yanlış bilgi de vermek istemem ben okuduğumu yorumladım dediğiniz gibi baz alınan ilçe olduğu için ne çıkarsa bahtımıza tabi inşallah atanırsak
-
@suaybg eyvallah aynı şeyi yapmışız hayırlısı bakalım. Puanlamayı önceden söylemedikleri için bi kata-kule yapmazlar inşallah.