YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers aynen sapma yokmuş dostum aramış sormuşlar.5 katıda mülakata katılacağını hesap edersek .sadece tahmin
-
85 altına düşmez.
-
@pirinçkimirinçki hocam 75-78 arası kapatır sınav 85 ütopik.
-
@pirinçkimirinçki, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
85 altına düşmez.
önce 70-75
sonra 77-78
simi de 85
amaç ne hocam sizin???? -
@ese03 seçim gününde Chp nin seçin açıklamasına benziyor arkadaşın durumu
-
Üzülerek söylüyorum 89 yapan arkadaşlar standart sapma olmazsa mülakata giremicekler az sonra
-
@umutsuz-0, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
70-75 tahminim kaymakamlık için iyi bak. YSK için de sorular açıklanmadan önce 77-78 ile kapatacağını düşünüyordum ama sorular açıklandı ve kaç kişiden 90 duydum biliyor musun? Umarım düşer ve bak gördün mü düşmüş dersin bana ama sanmıyorum.
-
@ese03, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
85 altına düşmez.
önce 70-75
sonra 77-78
simi de 85
amaç ne hocam sizin????70-75 tahminim kaymakamlık için iyi bak. YSK için de sorular açıklanmadan önce 77-78 ile kapatacağını düşünüyordum ama sorular açıklandı ve kaç kişiden 90 duydum biliyor musun? Umarım düşer ve bak gördün mü düşmüş dersin bana ama sanmıyorum.
-
@umutsuz-0, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
70-75 tahminim kaymakamlık için iyi bak. YSK için de sorular açıklanmadan önce 77-78 ile kapatacağını düşünüyordum ama sorular açıklandı ve kaç kişiden 90 duydum biliyor musun? Umarım düşer ve bak gördün mü düşmüş dersin bana ama sanmıyorum.
pardon size yazmayacaktım bunu aceleyle sizi alıntılamışım.
-
Arkadaşlar kpssden sonra burada 110 netin altında yazanı dövüyorlardı, sonuçları gördük geçen seneyle hemen hemen aynı. Bu yüzden ben dahil kimsenin netini takmayın, hayırlısıysa olur zaten üç hafta sonra açıklanacak
-
@antoniogramsci umarım 3 haftaya kalmaz açıklanız
-
@pirinçkimirinçki önemli değil hocam 92 dogrum var ama 80 . görmez diye düşünüyorum tahminlerim bu şekilde .
-
@antoniogramsci aynen.kpssye ilk defa girdim,sınavdan çıkınca bu sene herkes fullemiş heralde dedim ama sonuçlar açıklanınca ak koyun kara koyun ortaya çıktı.bu sınavda da 75 üstü alan umutvar olsun.herkesin söylediklerine bakıp canınızı sıkmayın 875 kişi çağırılacak mülakata.çok iyi rakam
-
Arkadaşlar ben bu sınava girmedim ama Facebook’ta denk geldim sapma varmış sanırım bilginiz olsun diye yazıyorum herkese bol şans
-
@tysbyno-hi hımm anladım hocam sağ olun
-
75-80 arası kapatacak, 80 üstü olanlar dert etmesin 75-80 arası olanlar biraz kritik. diğerlerine bakmayın.
-
@mavkav ölümle yaşamı ayıran ince bir çizgideyim hakkımızda hayırlısı
-
@north-remembers hocam hiç bir sınava bel bağlamayın herzaman önünüzdeki maçlara bakın, hayırlı olması en önemli şey.
-
Hatirlayamadiklarima yanlis dersem 82 dogrum var mulakata kalir miyim sizce
-
@mavkav en güzeli hocam en güzeli de kpss olmadı benim zaten bu sınavdan ümitliydim ama kendimi kandırmak istemiyorum nasipse olsun inşallah kısmet.