YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mavkav ben de kullanmıyorum ama işte bi şekilde o salakça duyumlar kulağa geliyor.
-
Arkadaşlar neden yarın bugüne ne oldu ki böyle şeyler insanların yorar. Açıklanacağı zaman açıklanır zaten. Birileri dedikodu peşinde bence.
-
@çölkaplanı hocam inanmayın biraz daha sabredelim.
-
@grejuva bence Facebook da falan böyle söylemlerin olması suç olmalıdır, eğer doğru çıkarsa paylaşımı yapan ve yardımcı olanlar ne hakla bu bilgiye sahip olabiliyorlar. Hiç bir güven bırakmadılar
-
@idyah haklısınız hocam yine de kalbimizi ferah tutmaya çalışalım. bu 82-83 puan doğru sayısı değildir. buna eminim. hesaplamada klavuzda belli olmadığı için bekleyip görmekten başka çaremiz yok. sızdırılan bilginin doğru olduğunu düşünüyorum.
-
Dogru mu yanlis mi bigliler bilmem ama her turlu troll atagaina savunmasiz haldeyiz arkadaslar. Profesyonel bir troll icin mukemmel ortam bizim psikolojiler, bilgi asimetrileri, oh mis.
-
@foucault kaymakamlık için 73 ysk için 82 puan diye sızdırdılar. hesaplama olarak bizim ysk sınavında doğru başına en kötü 1,086 gibi bir puana denk gelir, bu da yaklaşık 76-77 doğru demektir. (en kötü olarak) bu da zaten beklenilen bir doğru sayısı dediklerim kaymakamlık için de geçerli.
-
Uçurumun kenarındayım Hızır
Ulu dilber kalesinin burcunda
Muhteşem belaya nazır
Topuklarım boşluğun avcunda
Derin yar adımı çağırır
Dikildim parmaklarımın ucunda
Bir gamzelik rüzgâr yetecek
Ha itti beni, ha itecek.. -
@mavkav hocam bu hesap yontemj aslinda tepeden asagi siralamayi etkilemez haliyle ama bu tarz hesapla puanlar yukari cikacagi icin alttan mulakata kalacak kisi sayisini etkiler ve sinirlarda dolasan kisinin mulakata kalma sansi artar. Umarim. Ama yine de bilgi sizmasi bu sekilde yayilmasi hic hos degil. Kamuoyunda cok buyuk guven sikintisi yaratiyor.
-
@foucault haklısınız hocam.
-
(ALINTI)Az önce sınav 83 'le kapattı diyen sahtekar zavallı ÖSYM aradım sınav kağıtları henüz okunmadı böyle bilgilere itibar etmeyin yarın değil sınav 27 sinde açıklanacak dediler.
-
@aslan-reyiz ösym gibi bir kurumdan o bilgiyi sızdırmaları imkansız zaten bir hocaymış o nasıl hoca ki kaymakamlığı ve ysk sınavını öğrenebiliyor kaçla kapattığını eğer doğru çıksa bile dedikleri büyük bir suç yaptığı. Moral bozmak yok bekleyeceğiz arkadaşlar az sabır.
-
Böyle bir bilginin sızabileceğine ihtimal dahi vermek istemiyorum, bu kadar da değildir herhalde. Dünden beri yazılanları okuyorum gerçekten moralim bozuldu. Kimseyi kötü niyetli görmek istemiyorum ama itibar edeceğimiz şeylere dikkat etmemiz gerekiyor. Ve umarım böyle bir bilgi sızıntısı gerçekten olmamıştır o zaman çok yazık her şeye.
-
@aslan-reyiz ne o elemana güvenirim ne de osymye
-
@mavkav hocam birincinin kaç net yaptığı belli mi ?
-
@mulki̇ bellı degıl.yorumlardan 91 gorduk.facedekılerı cıddıye almıyorum.
-
@mavkav Yalnız 91 bu sınav için yüksek değil bir sürü kişi vardır 90 üstü alan.
-
@arpad hocam bir sürü kişi 91 alabilir bu sınav kolay tamam ama sonuçta herkesin bir yerden kaçırdığı soru oldu
-
@sbkyciniz tabii ki vardır ona bir şey diyemem ama adamlar 10 sayfalık kanundan 20 soru sordular nerdeyse çok da abartmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Neyse herkes için hayırlısı olsun.
-
Dostlar neleri zamanında bekledikte gelip geçmedi .. Boş yere sıkmayın güzel canlarınızı.. 27 side gelir 30 u da ..