YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mulki̇ 78 doğrum var
-
@north-remembers sınırdan kastım buydu aynı durumdayız
-
@mulki̇ çok kötü bir durum ya belli bir katsayıyla çarpılırsa eğer kendimizi 80 bandının üstünde bulacağız hayırlısı az da olsa bir umuttur yaşamak be diyorum teselli veriyorum kendime
-
@north-remembers 79, 78 çok fark etmiyordur galiba. inşallah 75 e kadar düşer nihai liste için de daha çok şansımız olur
-
@ir06 İnşallah
-
@north-remembers " insanları canlandıran emeldir öldüren yeistir." Olsa da olmasa da bu her daim düsturumuz olmalı
-
f5 e basıp dururken ales sınav giriş belgelerin açıklanması :((
-
16 da dgs yerleştirme sonuçları geldi..14 ve 16 iyi işliyo
-
@mavkav kardeşim bana da öğretsene yaw nereye bakiyonuz siz :))
-
@çölkaplanı https://www.osym.gov.tr/ sağ tarafta duyurular var kardeşim oraya düşüyo:))
-
@mavkav Bugünlük umutlar bittiyse yeni umut benden gelsin
Yarın 16-18 aralığını bekleyelim açıklanması için -
@idyah bugün çok umutluydum hocam yarın inşallah sizin dediğiniz çıkar da biter bu zulüm.
-
@mavkav 17 civarıda bir bakalım belli olmaz
-
Arkadaşlar, sizce sorular gerçekten çok mu kolaydı yani 80nin üstüne çıkma ihtimali var mıdır, ben yeni mezunum da haliyle sınav tecrübem yok inşallah olmaz da orası ayrı
-
@north-remembers kpss yi sanırım 17-18 arası bir zamanda açıkladılar neden olmasın hemen umutlandım hocam telefona bakmaktan bıktım
-
@mavkav Sanırım kaymakamlıkla birlikte açıklayacaklar ondan bekletiyo olabilir yskyı da az kaldı bakalım
-
@ir06 yani kısmen kolaydı diyebilirim ama ne kadar iyi olursan ol sınav bu basit hatalar yapabiliyorsun. Göreceğiz bakalım
-
@mavkav ben ana ekrana kısayol ekledim direkt giriş yapıyorum 5 dakika da bir sayfa yenileme kpss evet bu zaman dilimlerinde gelmişti hayırlısı
-
@north-remembers bunu tecrübe ettim diyebilirim
-
@ir06 tecrübe ede ede kazanacağız inşallah