YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar kazanınca mülakata girmeden belge felan teslim edilecek mi bilginiz var mı ?
-
@gencbiraday istenen gerekli belgeler ysk sayfasinda ilan edilecek. Mulakattan en gef 5 gun once. Kaynak klavuz. Muhtemelen guvenlik sorusturmasi formu kimlik fotograf mezuniyet falan olabilir ha bir de tercih listesi olabilir ama o benim eyyorlamam belki de olmaz.
-
@gencbiraday belgeden bahsedilmiyordu hocam ama mülakat kesin belli olsun bilgi verilir diye düşünüyorum.
-
@gencbiraday Ataması yapılacaklardan istenecek belgeler var yönetmelikte ama mülakat için bişey yazmıyor hocam
-
Teşekkürler
-
Arkadaşlar bize tercih hakkı verilecekse eğer şu videoyu bir Ankaralı olarak buraya bırakayım mesajı alın
-
YSK puan hesaplama hakkında cimer cevabı
Sayın İlgili,
İlgi başvurunuzda bahsi geçen hususa ilişkin olarak, Değerlendirme sırasında yalnız doğru cevaplar dikkate alınacak, yanlış cevaplar dikkate alınmayacaktır. Adayların doğru cevap sayıları toplanarak 100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır. Adayların ham puanları (net sayıları) sınav puanları olacaktır ve bütün soruların puan değeri aynı olacaktır.
Bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz.
-
@aslan-reyiz Açıklanmadan önce sonunda nasıl hesaplanacağını açıklayabildiler.
Teşekkürler hocam -
iş netleşti. o kadar istatistik masterı yaptık burda beyinfırtınası yaparak ama baya dümdüz sınavda ne yaptıysak oymuş. bakalım hayırlısı.
-
@aslan-reyiz bana bu kadar net cevap gelmemişti kılavuzun aynısını yollamışlardı doğru sayımız puanımız olacak tartışmalar bitti
-
arkadaşlar şu cimer çalışanını bulup TY ailesi olarak plaket gönderelim diyorum ?
-
@foucault Son duruma göre netleştiyse kaçla kapatır hocam?
-
@idyah naaayırr naayıır bunu yapma
-
@foucault Kimse sormadan ben sorayım dedim bu sefer de linçlere hazırım
-
@idyah sadece şundan eminimiz ki ele ele kol kola tüm Türkiye mülakata kalacağız heralde sayı olarak kalabilirsek eğer
-
Reyiz de olmasa napcanız :))
-
@foucault O da çok kritik Mesela 874. kişi 77 yaptı diyelim, 76 yapan kişi sayısı 500se hepsi kalır 1 netle yüzlerce kişi kaçıracak mülakatı
-
@aslan-reyiz teşekkür ederiz
-
@idyah bu olay dua ederim başımıza gelmez
-
@north-remembers 1net 1puan olduğuna göre birilerinin başına gelecek hocam zaten kaçarı yok ha 82 yapana mı gelir 73 yapana mı gelir açıklanınca görcez ama düşük puanla kapatırsa ne kadar düşük kapatırsa özellikle 80 altındaki yığılmadan dolayı mülakata kalan kişi sayısı 1000i geçer bu hesaplamayla