YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@bynkeynes aynen hocam hayırlı akşamlar
-
@ir06 Hocam valla unuttum onu sormayı istemediğim yanıtı alınca isterseniz arayayım yeniden
-
@idyah Betül Hanim tam da onu diyor hocam.
-
@idyah ya sayıştay sınavında idari hakimlik sınavında ösym hep sıralama açıkladı napıyor bunlar yaaa sinirlerim bozuldu
-
@idyah Yoo sadece puan yazacak dedi evet diğer bilgileri ysk kendi sitesinde yayınlayacak dedi hocam yazmayacak yani kaldınız diye
-
@idyah zaten yanıtınızın içinde mevcut sorduğum bilgi , benim anladığım sadece puanı öğreneceğiz
-
@idyah Yaktın bizi Betül hanım
-
Arkadaşlar benim kafam karıştı @ir06 hocamın sorusundan sonra kimsenin hakkına girmeyeyim yeniden arayıp sorcam yanlış bişey söylediysem kusura bakmayın başka soru varsa yazın ben pc den giriyorum sorarım
-
@idyah puan derken net mi bildiğimiz puan mi hocam
-
@ir06 Sadece puan mı diye sordum evet dedi hocam ama gene de arıyorum şuan..
Hem bu duyuru dediği şeyin bu paylaştığım yazı olup olmadığını da teyit ederiz -
@kümük Net yok dedi eminim puan dedi
-
Yahu puanı hesapladığında zaten sıralamayı da ortaya çıkarmış oluyorsun niye duyurmazlar ki bunu delirdiler iyice ya
-
Umarım betül hanım bugün işe alkollü gitmiştir de yanlış bilgi vermiştir
-
Daha nasıl insanları yıpratabiliriz, çıldırtabiliriz diye çalışıyorlar
-
Ben de arıyorum şuan ösym sıkı durr
-
@antoniogramsci Benim tahminim ;
1-)Sadakat esaslı kadrolaşma
2-)Ekonomik darboğazdan dolayı süreci uzatma -
-
@idyah YSK kendi sitesinden ne zaman açıklayacakmıs PTT gibi bı ay sonra mi ölelim biz ya
-
@hassan Hocam şu darboğazı bi geçelim 40 bin adaydan alınan para 7 milyon 200 bin Türk Lirası.
Türk usülü hesaplayalım 1milyon 200bin masrafa çık 6 milyon Tl yapar biz maaşları peşin ödedik
Dar boğaz varsa seçimleri ertelesinler o daha masraflı -
@hassan Tamam ama sıralamayı duyurmak bunlara ekstra bir fayda sağlamıyor ki. Sadakatsa mülakatta hallediyor zaten onu. Ekonomik darboğazsa sıralamayı açıkladıktan sonra da oyalayabilir. GSB altı ay sonra daha yeni mülakat yaptı mesela. Sgk da 9. promosyon da öyle vs.