YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@bynkeynes Onu da sordum bilmiyorum dedi hocam. Şimdi bekliyorum açınca aynı soruları gene sorcam
-
@idyah Secime kadar ülke ekonomisini aküsü bitmiş araba misali vurduruyorlar bence bu paralarla.Seçim sonrasi zaten karanlık.
-
@antoniogramsci Hocam böyle süreç daha fazla uzatılabilir gibi geldi bana, sıralamayla beraber sonuçları açıklamayarak..
-
@idyah, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@bynkeynes Onu da sordum bilmiyorum dedi hocam. Şimdi bekliyorum açınca aynı soruları gene sorcam
Hocam size zahmet olmazsa kaymakamlıkta sıralama açıklayacaklarmıymış onu da araya sıkıştırabilir misiniz?
-
@murky Sorayım hocam 16 dk gene bekliyorum
-
Şuan da hizmet veriliyor mu 10 dk dır bekletiyor ama ?
-
Arkadaşlar gene Betül hanım açtı valla
Aynen sadece PUANLAR açıklanacak dedi. Duyuruyu okudum aynen o duyuru geçerlidir ona göre mülakat süreci işleyecek dedi.
@murky hocam kaymakamlık sınavında yazacakmış 70 ve üzeri yapan 400 aday için kazandınız kazanamadınız ibaresi olacak sonuçlarda dedi diğer şeyler İçişlerinin mülakat süreci vs dedi işte kısacası kaymakamlıkta yazacak Ysk da yazmayacak kendisi açıklayacak Ysk.. -
Acaba neden taksit taksit açıklama gereği duydular tak diye öldürmemek için mi
-
zati bir kişi var... birbirimizin arkasında sıraya girmeyelim:D... kendi kendimizle uğraşıyoruz resmne:D
-
Facede yazmislar mezuniyet bölüm kriterlerine uymayanlarda sınava girmis arkadaşlar ysk düzenleme yapacakmış olaydan şimdi haberim oldu ysk. Daha katiplik mulakatini açıklamamış mart ayından kalma. Bu sinavda bastan bi anormallik vardi
-
@idyah hocam çok sağolun. Sizin durumunuza sahiden üzüldüm tam anlamıyla saçmalık olmuş yalnızca puan açıklamaları, burada ysk'nın suçu da büyük. Yazık değil mi o kadar para verdirtiyorsun adaylarına madem sen yapacaksın bu işlemleri sınavı da sen yap. Neyse tekrar teşekkürler Allah yardımcınız olsun.
-
@murky Eyvallah hocam ne demek
Şeyi sormayı unuttum ama 180 Tl nin içine bekleme de dahil mi bi daha para yatırmamız gerekecek mi diye... Söylenecek çok söz var da hocam neyse hakkımızda hayırlısı olsun -
@zeyno5454 deli bir kahkaha ile cevap vermek lazım:D eğlenmek için yazdı kişi galiba:D
-
@refik-soydam her yer karışmış herkes osym yi arıyor
-
Peki bunu YSK nezaman acıklayacak 1 ay sonramı daraldım artık hayatımda boyle sac malik girmedim
-
@zeyno5454 ne yapalım alın verin ekonomiye can verin...kılavuz okumazsak ararız....olan ösym nöbetçisine oldu bugun o zaman:D canı skılmaz bol bol konuşur... forumdan uyarsaydık keşke:D
-
Hodri meydan ösym sen mi büyüksün yoksa biz mi? Biz yaşar usta biz daha büyüğüz beee
-
Ben ilçe secim müdürüne süreç tahmini me olur diye sordum. Kendisi de rotasyon nedeniyle atandığı ilçeden memnun değil. Değişiklik için işte sizin bu sınavlar bitsin kurul durdu şuan dedi. Ama aralikta sec takvimi basliycak kasımda en geç bu işleri bitirirler dedi.kurum içinden bir öngörü. Paylaşmak istedim.
-
Merak ettiğim bir konu var osym de bu saatte çalışan olması normal bir durum mu yani gece falan sonuçlar gelebilir mi:)
-
ösym üniversite yerleştirme sonucunu yanlıs hatırlamıyorsam gece 12 den sonra acıklamıstı.bu gece ösym süpriz yapabilir.sözlü sınava kalacak arkadaslara basarılar diliyorum.sözlü sınava kalamayacak arkadaslarda üzülmesin.Allah bir kapı kapatır bir kapı acar.