YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Peki bunu YSK nezaman acıklayacak 1 ay sonramı daraldım artık hayatımda boyle sac malik girmedim
Bu işi osym nin halletmesi lazımdı. Ysk ya kaldıysa işimiz zor
-
Ösym savunucusu arkadaşlar forumu basmadan bişeyler karalayım sonrasında da bu sayfaya yazmayı bırakıyorum zaten..
Sınava girdim gireli bu kadar belirsizlik başından beri midemi bulandırdı son raddeye geldim az önceki açıklamalardan dolayı.. Bu kadar beklet dalga geçer gibi bi sınav yap üstüne Ösym için çocuk oyuncağı sayılacak rakamlarda adayın sonucunu açıklayama, kendince ben kural koyarım o kurala da ahanda böyle uyarım ben kurumsalım takvimime göre hareket ederim dercesine hareketlerde bulun ama neresinden tutarsan tut elinde kalan bi sınav sistemiyle karşı karşıya kal..
Benim ders çalışma sürecimi psikolojik olarak etkiledi bu sınav bi süre ara verdim ( şimdi ne alaka kardeşim sen dersini çalışmaya devam etseydin diyenler olacak onlara cevap vermiyorum herkesin görüşüne saygım var) ama bu saatten sonra bu saçma sürecin takipçisi olmayacağım ders çalışmaya başlicam kaldığım yerden sizlere de tavsiyem bi yerden başlayın eğer bıraktıysanız.. Neden mi? Birileri kafalarına göre liste yayınlayıp hadi gel dicek, bu 875 kişi kimdir nedir bilemicez sıralama vs hak getire sarı çizmeli Mehmet ağayı da getirsen sokarsın o mülakata sanırım (tabi ki olmaz böyle şeyler burası Türkiye) Paramızla bilgimizle emeğimizle rezil olduğumuz bi sınav oldu hepimize hayırlı olsun iyi forumlar hayırlı akşamlar -
@sehri-emin yks sonuçları 00.00'da açıklanmıştı. Ysk neden olmasın? Kısaltmalar da benziyor hem
-
Arkaşlar şimdi face de söylenen "sadece puanlar aciklanacak siralama degil " ibaresi dogrulandi mi yani?
-
@sehri-emin nöbetci vardır ama sonuç açıklanması için başkan talimatı olması lazım... rutin güvenlik iletişim yazışma vb işler yapılır... mesai başladığında oradan devam ediyor:D ankarada nöbet memurların kaderi:D
-
ÖSYM sıra açıklamayacaksa ysk neye göre ilk 875 i açıklayacak kafasına göre mi ? Ysk hadi liste yayınladı diyelim inş puanı da açıklar yoksa 90 alan giremez 65 alan girer bilemeyiz ki bunu ....sadece 875 isim açıklarsa araya birilerinin girmediğini bilemeyiz haliyle...Ayrıca ösym farklı bölümden başvuruyu sistem nasıl kabul etmiş de ysk bunları ayıracakmış ?ÖSYM İlanda hangi bölümlerin başvuracağını yazmış.
-
@idyah her kelimesine aynen katılıyorum
-
@deumaliyecisi evet sınavın ismi benziyor:) bu sınava girmedim açıkçası. kaymakamlik başlığında yaprak kimildamiyor o yüzden buraya yazdim bir de arkadaş sağolsun aramış osym yi bende bu saatte çalışıyorsa bi acaba dedim:)
-
@refik-soydam tahminimizin tam tersi oldu hocam. Kaymakamda siralama var ysk da yok
-
@refik-soydam hocam doğru soyluyorsun nobetci oluyordur aklıma geldi ama osym de nobetci ne yapacak ki diye de düşündüm o yüzden biraz heyecan olustu:)
-
şimdi yazacağım ösym savunuyorsunuz olacak:).. ösym kendi başına kural koymaz... hangi kurumsa ösym ile ilgili sınava özel protokol imzalar ösym de bunu aynen İLAN eder.. örneğin bakın ösym e ilan kılavuzuna bile protokol der.... orada ne yazıyorsa onu uygular... kalanı kimse kusura bakmasın erken olsun o olsun bu olsun gibi BİZ kendi kendimize kurguladık... (not sıkıntılı olan net olmayan prtokol cümlelerinin varlığını da ve şiddetle karşı olduğumu da beyan edeyim)
-
@idyah sagolasin hocam bu arada
-
Ben artık neye ınanacagımızı sasırdım osym puan acıklayacak 875 kısı arasına girip girmediğimiz YSK acıklayacak olemı nezaman acıklayacak bekle babam bekle bu sınav bu saatten itibaren benim gozum de tamamen sahıbelıdır. Kafalarına gore mulakatı cagırırlar ozaman cagırmak istediklerini nasılsa sırayı bilen yok
-
Ben ösym nin sıralamayı açıklayacağından şüphem yok
-
Bizi ülkeden nefret edecek seviyeye getirdiler Allah kahretsin bu zihniyeti.
-
Kul hakkı ya bu nasıl iştir Allahım
-
@çölkaplanı aynen öyle, netimiz belli malumun ilanı olacak.. Fiyasko...
-
@aslan-reyiz Diyelim ki ilk 875 arasında 100 tane yanlış giren aday var hatta 1. olan aday da 90 net yaptı ama TIPÇI olmaz ya hadi oldu diyelim.. Bu adayın puanına göre de bizi sıraladılar hocam bak bu konuda da net bilgi yok Sonra bu adamlara sizi eledik sizin hakkınız yok dediler hop kural baştan belliydi kim girer kim giremez diye ama sınav açıklanınca bu değişti sıralamayı komple Ysk yeniden yaptı. Peki bu 25 günde Ösym afedersiniz de ne yaptı??? Optikleri sadece makineye mi koydu bu mudur? Herşeyi madem ysk yapacaktı bu kadar niye bekledik??Haksız mıyım hocam
-
Sıralamayı bırak mulakatı kalıp kalmadıgımızı bılmeyecegız bu nasıl istir kardeşim ne diyecek osym puanın bu kazanıp kazammadıgını YSK ya soru dıyecek
-
@idyah kardesım bızler ıcın aradın bekledın emeklerıne saglık yazılanları gorunce o kedı gıbı kanım dondu.sıralamanın acıklanmamasının gerekcesını ne yapılan protokole ne de mezunıyet sartını saglamayan adayların gırmesıne baglıyorum.osym nın sıralama acıklamadıg 50 yıldır varsa bırısı yazsın.kuruma guvecım tam ama seytan bunun neresınde?