YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@foucault Hocam bana da saçma geldiği için sinirleniyorum şuan acaba diyorum ama kaymakamlık için niye öyle demedi o zaman ? Birileri daha arasın sorsun lütfen 444 67 96
-
@kamucu25 bu çok iyiydi
-
@idyah aynen hocam tespıt edersın o kısıler ıptal edersın sınavlarını.bu sıralamayı kuruma bırakırlarsa sınava golge duser.
-
@mavkav Puanlama adam akıllı açıklanmadı sıralamayı da açıklamazlarsa şaşırmayız heralde kazananları da 6. his yöntemiyle öğreneceksiniz derler
-
@north-remembers Hocam siz de arıyodunuz size ne dedi?
-
Burda hepımızın derdı ılk defa yapulan bu sınava saıbe bulasmaması.ılk gunden berı sınava cok kolay deyıp 90dan asagı kapatmaz dıyenlerden , kurum ıcınden bu ısı sabote etmeye calısanlardan sımdı de son dakıka trol sandıgımız face hesabından paylasılanlar hıc de masum gelmıyo artık bu duyumları mesela sıradan ben nıye alamıyorum abı.
-
Nasıl bir beyin takımı var bu sınavı yapanların başında.Neyi amaçlıyorlar anlamak pek güç..
-
Çok fazla tartışma oldu. Önemli bir olay mi oldu ? Biri bana anlatabilir mi acaba ???? Özelde yada burada
-
Okudukça içim karardı... Benim ümidim kalmadı hiçbir şeye dair...
-
@hamidiye hocam tıp mezunlarını seçim müdürü yapıyorlar kısaca
-
Arkadaşlar mülakata hak kazanıp kazanmadığımızı mülakattan 5 gün önce öğreneceğiz yanlış anlamadıysam..
-
Hocam artik küstük oynamiyoruz zaten..
-
Arkadaşlar ösym yi aradım bi hanımefendi ile konuştum, size şöyle açıklayım, kurum sınavlarında kurum ve ösym arasındaki protokole göre sıralamanın açıklanmama ihtimali doğabiliyormuş kurumun isteğine göre, ve şu anda kadının önündeki bilgiye göre sadece puan açıklanacakmış.ama ysk nın isteğine göre yarın ösym sıralamayı da açıklayabilirmiş fakat bunun için ösym başkanlığına bildirme vesaire bir süreç gerekiyormuş , belki ysk sıralamayıda açıkla demiş olabilirmiş ama kadının önünde bu bilgi yokmuş yetkisi de yokmuş zaten bunu söylemeye.özetle yarın 2 den sonra açıklanacak sonuçlar ve sıralama açıklanmayacakmış bir değişiklik olmadıysa,görünen o.
-
Arkadaslar küsmek yok sakın ha sabahta yazdım kaybettiğinizde değil vazgeçtiğinizde yenilirsiniz diye.Bi sonuçlar açıklansın duruma göre gerekli mercilere başvururuz toplu bir şekilde..
-
Mamakola bunu anladı da osym mulakatı kalıp kalmadıgımızı acıklayacak mi sıralayayı varsın YSK acıklasın
-
kaldırılmıştır
-
@mamacola hocam ben okurken bir süre çağrı merkezinde çalıştım. İnanın ordakilerin tek görevi önünde yazanları okumak, detaylı bilgi vermekten imtina ediyorlar. Hele bi açıklansın sonuçlar..
-
@idyah hocam 15. dakikadaydım şarjım bitti birazdan arayacağım
-
o denilen bölümler dışında başvuran var mı ?
-
kaldırılmıştır