YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mulki̇ Anladım hocam sağ olun..
-
-
Arkadaşlar Allah aşkına sahte hesaplardan girip şöyle kapatacak böyle
olacak diyenleri tartışmayın bile, kendince tahmin yürütüp söylüyorlar tutarsa da ben demiştim deyip egolarını tatmin edecekler tutmazsa zaten tekrar görmeyiz
hiçbir yerde.
Sınav biraz basit olunca da çok kişi umutlandı, tabi yüksek kapatabilir fakat 875 kişi olduğu için 80'i geçeceğini de sanmıyorum inşallah hepimiz için hayırlısı olur ama şu boş muhabbetlerle kafamızı bulandırmayalım artık. -
Hocam ortada sahte hesap da yok tahmini paylaşım da face grubunda aktif bir arkadaşın gönderisini paylaştım sadece duyarlılık kasmışsınız ama bi tahmin de siz yapıyorsunuz bakıyorum
-
Yok kardeşim ben senin için söylemedim genel anlamda sınavla ilgili herhangi bir şey olunca fazla anlam yüklemeye çalışıyoruz. Ayrıca face grubunda bu duyumları paylaşan iki kişininde hesapları sahte paylaşımları bile yok ortalığı bulandırıyorlar. Tahmine gelince sadece tahmin kimseden bir şey duymadım
-
Sonuçlar için 5. günün şafağında doğuya bakın.... https://www.youtube.com/watch?v=d6k1RpV68Qg
-
@revenge inşallah haftaya hepimiz için güzel ve hayırlı haberler alırız.
Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz Bakara Suresi 216.ayet
-
Pazartesi açıklanır mı duyum alanlar bunu da söylese
-
Benim tahminim her zamanki gibi pazartesiden itibaren her an açıklanabilir
-
ziraat finans katılımda mülakata kalan var mı buradan ?
-
Arkadaş bu forum sitesine girip yorum yapanların çoğu bakıyorum da bi krallık taslıyor. Bi bilmişlik havası. Bırakın bi şu havaları arkadaş. İşinize bakın. Hepiniz bi ananın oğlu yada kızısınız. İşinize bakın yalnızca ekmeğinizi kovalayın bu işlerden uzak durun.
-
79 doğrum var, 79’da düşer mi arkadaşlar?
-
@fthgny Normal bi süreçte düşer bence ama alımların azlığı vesaire nedenlerler 80 üstü kapatırsa şaşırmam
-
@dibace Ben kaldım hocam
-
@antoniogramsci kaç doğrunuz var ki
-
@ir06 ingilizceyle beraber 85
-
@antoniogramsci tebrikler
-
@serkankaya, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz yöneticiler yazdıklarıma müdahele ediyor fakat haddini bil sınırını aşma. Farklı sınavlarla 16 mülakat geçirmiş 17. Mülakatında kaymakam olan arkadaşım var benim. Paylaşımlarına dikkat et. Terbiyesizliğini kendi üzerine akıt temiz insanlara bulaşma.
Değerli kardeşim sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.Burada başkanın görüşleri ya da ben bunu paylaşarak bir şeyi bir kimseyi itham etme zan altında bırakma amacında değiliz.Başkanın burada dediği açık referans da bu ülkenin gerçeği.Her mülakattan elenenin örgütle vs işi var anlamında değil bu sadece güvenlik soruşturması açısından her işte olduğu gibi araştırılıyor olay bu.Açıklık getirmek istedim başarılar dilerim.
-
Arkadaşlar biz aslan reyizle iletişim kurup konuştuk. Oraya yazmadan keşke kendisi ile konuşsaymışım fevri çıkışım için kendisinden özür diliyorum. Ne demek istediğini forumda ki paylaşımından yanlış anlamışım. Bu nedenle sizlerden de özür dilerim ‘yanlış anlamalardan’ forumda gerginlik oldu. Hakkınızı helal edin.
-
@antoniogramsci hangi il hocam?