YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Çok kötüydü yaaa foruma girememek bünyan nasıl alışmış ahahsjsjs
-
@idyah yaa inşallah burdakiler çok gönül verenler belli oluyor inşallah hepimizin olur bu arada rüyamda da 80.5 puanım vardı 400. Sıradaydim buçuk puan demek standart sapma olacağı anlamına mı gelir hocam şaka şaka
-
@north-remembers, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Edit olmayınca️ "bünyem" olacak
-
Pazartesi büyük gün olabilir mi ? Acaba ... :))
-
@north-remembers bi ara bi roman havası sezmedim değil
-
Farkında mısınız açıklanmaya yakın 90 la 80 kapatır diyenlerde her yerden yok olmaya başladılar
-
@mulki̇ otomatik klavyenin azizliğine uğruyorum her seferinde ondan yarın inşallah roman havası tadında olur burası
-
@ir06 uzgunum ama 90la 80le kap...
Şaka saka Komik degil ama yapmam lazimdi iyi geceler
-
@north-remembers inşallah
-
Acaba Ösym de foruma bakıp duyum var mı diye kovalıyo mudur?
Zira o kadar çok farklı duyum geldi ki bunların hiç biri ösymden değildi belliki :))
Umarım artık yarın açıklanır da önümüze bakarız 22 gündür beklemekten yorulduk -
Edit olmayınca️ "bünyem" olacak
Listede Bünyan var mıydı? Belki oraya atanırsınız
-
Ösym gruptaki bu sessizliği artık çözmeli :))
-
selam millet yeni uyeyim herkes cok sessiz ösym gibi
-
Fırtına öncesi sessizliği bu çünkü tükendik artık konuşulabilecek her şeyi konuştuk kaç sayfadır. Beklemek ve sabretmek aşamasındayız güzel haberler bizim olsun diyorum.
-
inşallah bugun bu sessizliği ösym bozar dicem ama ösym öldürmüyor süründürüyor gecen hafta persembeden beri elimden telefon düşmüyor ha acıkladı ha acıklayacam kafayı yicem
-
Arkadaşlar bu Tercihini Yap Medya Facebook sayfasında Katipler ve YSK Sınavı ile ilgili yapılan haber altında organize olmuş katipler.
Gerçekten yazık bize, şu tavırda dedeler ve nineler kadar organize olup ses çıkaramıyoruz bi anda 10 kişi toplanmış saldırmışlar. Şunlar kadar hakkımızı savunamadığımız sürece maalesef İİBF olarak çok hak kaybeder çok üzülürüz.
Bu tartışmaların olduğu yer https://www.facebook.com/tercihiniyapnet/
Haber de bu pareto üstad haberleştirmiş bunların sapır saçma tepkisinihttps://www.tercihiniyap.net/haber/ysk-secim-muduru-alimina-katiplerden-tepki
-
@albertcamus Şu tavırlara bakar mısınız nasıl cahilce nasıl sığ. Küçümsemek için demiyorum lakin Önlisans mezunu kaç yaşında bir insan, burada fakülte mezunu gencecik dostlarımızın ekmeğine göz koymuş üstelik. Gerçekten yazık. Biz şunların yarısı kadar organize olabilsek neler elde ederiz ama malesef bir türlü kendi içimizdeki çekişmelerden kurtulamıyoruz dostum.
-
Üye olarak aranıza yeni katıldım. İlk sayfadan beri takip ediyorum başlığı. Puanım 86. Herkese başarılar dilerim.
-
@albertcamus @paretowilfredo hocam ben de şimdi okudum yorumları. Sinirlenmemek elde değil gerçekten. Onlar zamanında merkezi atamayla atanmış saygı da duyuyorum fakat bizim geçtiğimiz sürecin yarısı kadar bile zorlandıklarını sanmıyorum. Herkes kendi çıkarını düşünüyor hadi bunu da anlarım. Peki en çok cefayı çeken iibf mezunu neden hakkını en az savunuyor? Acilen ciddi şeyler yapmalıyız.
-
Bizleri küçümsemeden ve hakaret etmeden makul sebeplerle itiraz etselerdi anlaşılabilirlerdi. Yorumları ve itirazlarını gördükten sonra müdür alımının neden dışardan yapıldığını anladım. Müdür olanlar bunları iyi görsün ve gittiği yerlerde eğer personeli olacaksa daha iyi davransn ve hic bir zaman küçümsemesin. Öyle olursa onlarda anlayacak neden dışardan alım yapıldığını .