YSK seçim müdürü alımı 2018
-
İnşallah bir daha ki sefere komple dışarıdan alım yapılır da görsünler o zaman. Yorumları okudukça sinirlenmemek elde değil bu nasıl çekememezlik ya.
-
bu insanları dikkate alıp kafa yormaya deymez it ürür kervan yürür derler butip kendi elinde ekmegi olupta başkasının ekmegine göz dikenler bir tane daha olsun diyenler allahın mahser gününde yüz cevirecegi insanlardır
-
Her bildirim gelisinde aciklandi heralde diye dusunmem.. heyecanlandirmayin minik kalbimi dayanamam..
-
perşembeye ne kaldı azcık sabir 20 küsür gündür beklliyoruz 3 gün daha bekleriz gec olsunda güç olmasın
-
@paretowilfredo kardeşler bence hiç takmamak lazım kendilerince oyalanıyorlar işte istedikleri kadar konuşsunlar. Bedevadan gelmiyoruz oralara aynı sınav onlarada yapıldı çok daha düşük netlerle yine bu meslek sahibi olacak katipler var. Oturup onları eleştirsinler. Dışardan atanacaklar yüksek netlerle beklerken kendileri en düşük netlerle atnacaklar. Bu sınav 5 yıl için kanunlaşmış ama bence süre kaldırılmalı. Vergi müfettişi olmak için maliye memuru olmak gibi,cezaevi müdürü olmak için gardiyan olmak gibi,banka müfettişi olmak için gişe memuru olmak gibi bir şart bu ysk müdürünün katiplerden atanması ve de çok yanlış.hiçbir işi ve mesleği küçümsemek gibi bir hadsizlikle söylemiyorum bu örnekleri. Ama ysk müdürlüğünü sadece bir gruba kategorize etmek başlıbaşına yanlış zaten.
-
Ayrıca bunlar yakında yüksek seçim kurulu yargıtay ve Danıştaydan oluşmasın,orasıda bizim hakkımız derlerse şaşırmayın.
-
arkadaşlar kutlu ataların da dediği gibi
... ürür, kervan yürür.
biz bu kervanın yolcusuyuz. menzil bellidir. çalışıp kazanacaz. -
@paretowilfredo reis böyle bir haber forumun ciddiyetine yakışmıyor.
-
@MULKİ Ne anlamda dostum?
-
@paretowilfredo hocam bi nevi onların sesini duyurduk gibi geliyor bana
-
@mulki̇ Bi noktada doğru düşünüyorsun dostum ama böyle düşünerek eleştirel haberlerin tamamından imtina etmemiz gerekir. Forumdaki paylaşıma yorum yapmaktaki gayem ise aslında haberleştirirken de böyle kısmen, iğneyi kendimize batırmak. Çoğu iibf'linin dengi görmeyeceği çoğu güruh iibf'lilerden daha fazla birlik olmuş durumda. Bu açıdan asıl bundan rahatsız olması gerekir bizim kitlemizin büyük kısmı.
-
Ya ölecekler ya teslim olacaklar ! :))
-
@paretowilfredo haklısınız hocam kendi içimizde yarıştığımız kadar dışarıya karşı birlik olabilseydik zaten sorun kalmazdı bi anlamda onun tokadını yiyoruz.
-
@aslan-reyiz son düzlüğe mi girdik reis
-
16.00 17.00 arasına dikkat bence bu saatlerde acıklanacak bugunde olabilir perşembede
-
Link takibi ne alemde? Var mı hareketlilik ona göre heyecan yapalım
-
@mia_1071 link yok perşembeyi bekleyelim
-
ösym 17.00 kapanıyor 17.30 damı acıklasalar ölecekler sanki geceleri uyku uyuyamıyorum
-
bugünden de umudum yok.
-
bugün bir arkadaştan duydum tepkili katip arkadaşlar atanan müdürlere işi öğretmeyecekmiş, dedim atomu mu parçalıyolar nedir durum, öyle tepkililermiş önemli değil dedim, çünkü açılan yerlerde çoğunlukla katip olmayacak bu arada kurum içinden açılan yerler batıda güzel yerlermiş.