YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@gencbiraday Hocam ben başından beri burda yazdım burnuma pis kokular geliyor diye. Okunmuş bi sınavın sonucunu sızdıran Ösym'den daha ziyade sınavın kurallarını açık açık belirtmeyen Ösym daha korkunç geliyo bana. Bu durum için de Ösym'yi 4 kere Ysk'yı 1 kere aradım Cimer'e de konuyla ilgili sorumu sordum.
Buradan 1-2 arkadaş dışında da kimse bu konulara aldırış etmedi/ üstüne düşmedi.
Sınav açıklanınca hesaplama yüzünden bi çok arkadaşımızın hakkı yenecek diye düşünüyorum ki bu arkadaşlara belki de ben de dahilimdir açıklanınca görcez orasını da..
Hoca 70le kapattı dese kimse aldırış etmezdi ama asıl soru şu olmalı, devletin önemli kademelerindeki görevlerde, özellikle Kaymakamlık gibi bi mesleği icra edecek adayın sizce kanunlara hakim olması mı daha önemlidir yoksa üçgen sorusunu çözebilmesi mi? Tabiki tüm dersler önemlidir ama sınavlarda bu derslerin ağırlıklarını aynı tutmak bana göre adaletsizliktir isterse gk-gy kısmını ben 40ta 40 yapayım gene de bu düşüncem değişmez. -
Arkadaslar bu baslikta forum olarak cok feci loopa girdik.. yine ayni sorular yine ayni cevaplar yine sorular yine ayni cevaplar yine sorular yine ayni ce...
-
@gencbiraday Bu saydığım sebeplerden dolayı da bu ''tahmin'' adı altında ortaya atılan bilgiler eğer doğru çıkarsa evet o hocanın da Ösym'nin sorumluluğu büyüktür.
Ama en büyük sorumluluk da yıllarını sınavlara veren bizlere düşüyor. Sınav açıklanınca birileri sevinecek birileri üzülecek ama hakeden hakettiğini alacak mı?
Herşey sadece sınava çalışmakla olmuyor malesef hakkımız yenirse şayet görürsünüz burda en fazla 10 gün bi tartışma olacak sonra herkes her zaman olduğu gibi durumu kabullenip köşesine çekilecek sonra da benim 3. senem ben 18 mülakattam elendim benim psikolojim bozuk diyecek. Beni asıl üzen mesele malesef burası, yoksa bırakın hoca gördüğünü söylesin umrumda değil adaletli gördüğünü söylüyosa sorun yok söylediği sonuçlarda adaletsizlik varsa asıl sorun orda.. -
@idyah çok haklısın kardeşim katılıyorum malesef bu ağırlık olayı herkesi bi yerden mağdur edecek , ama kimin mağdur olacağını bir tek onlar biliyor , yazık gerçekten Emeklerimize, ÖSYM hala bu durumda ise yazık ki ne yazık , tabi bütün bunları hocanın söylediği şeylere inanarak söylüyoruz , ama bu sapma olayında çok haklısın kılavuzda yok tamam bari bilgi verin değil mi ? Valla hi insan isyan derecesine geliyor bu durumda
-
@gencbiraday Hocam o yüzden nacizane tavsiyem hem size hem tüm forumdakilere şudur, kimse artık şu puan mevzusunu açmasın lütfen yaptığımız şeyin hiç bi anlamı yok 15gündür konuştuk bitti tamam. Kız isteme muhabbetine döndü dönüp dolaşıp ee daha daha nasılsınız oluyo yani.. Konu sonra bi şekilde tartışmaya dönüyo boş yere kalp kırıyoruz ben husursuz oluyorum belki de 70le kapatacak bırakın 8 gün kalmış hayal kurun atandığınızı düşünün bari 8gün daha mutlu olalım ya
-
@idyah allah herkesin hakkında hayırlısını versin demekten başka birşey gelmiyor elimizden , üzülen de olcak sevinen de umarım kimsenin hakkı yenmeden bu duygular yaşanır
-
Arkadaşlar merak etmeyin ya yazılı sınavda kimsenin hakkı yenmez. Eğer sınava giren ve başarılı olan ilk 875 kişiden biriysen listedesindir. Burada sorun olmaz. Bu tür şeyler mülakatta farklılık arz eder. Yok bu bunla kapatır gibi şeylere bakmayalım. Kimse bilemez yani. Herkes bi tahminde bulunuyor. Listeye girersen anla iste bu sınav için başarılı olmuşsundur. Bnde söylüyorum bazen şu puanla kapatır diye hep tahmin yürütüyoruz. Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır bekleyip görelim
-
Ya arkadaşlar kendi aramızda bir karar alsak da artık tahminler üzerine konuşmasak? Konuşmanın bir faydası yok tam tersine sinir stres yaratıyor
-
@idyah Bu tür sinavlarin nasıl hazırlandığını hep çok merak etmisimdir. Ama hep hayali şöyle kuruyordum. Kendi alanlarinda uzman kişiler soruların hazırlanması için bir yerde toplanmış ve sınav tamamlanıncaya kadar telefon dahil kimseyle iletişim kuramamalarini düşünürdüm. Simdi anladım ki harbiden hayal kuruyormuşum.
-
@idyah facedeki seçim müdürleri cevap verdiler mi kardeşim sorulara?
-
Levent hocadan ders alan bir öğrenci olarak, uyduruk şeyler söyleyeceğine inanmıyorum. Gerçekten yakın bilgi alacağı insanlar var çünkü bizzat şahit olduğumuz şeyler oldu. Ancak direkt 80 ile kapatacak vs dediyse de saçma geldi. Eğer bir sorunuz varsa hocanın instagram hesabını takip ediyorum öğrencisi olarak sorabilirim. Zaten 80 falan dediyse ben elendim gitti
-
Şimdi ÖSYM üniversite hocaları profesörlere ulaşır kardeş bize bir kaç soru yolla hocada yollar ÖSYM bu soruları kendisinin havuz dediği bir yerde toplar daha sonra sınavlarda bu soruları sorarlar. Daha sonra bu hocanın verdiği soru herhangibir sınavda çıkar sonrada hoca bak ben sorunun aynısını soru kitabımda var der. Ula zaten sen verdin soruyu ÖSYM'ye sonrada reklam yaparlar.
-
Bana sınav gününden önce açıklanacak gibi geliyor pazartesiden itibaren vaziyet almak lazım.
Bu arada levent ersine pek güvenmeyin derim eğer tahmin yapıyorsa geçen yıllarda guy kaçla kapatır videosunu izlemiştim söyledikleri pek tutmamıştı
-
@dibace ben yarın için ümitliyim
-
@mavkav hocam neden yarin ?
-
@foucault tam bir hafta kala böyle bir süprizi görmek hepimizin hakkı değil mi?
-
@mavkav guzel olur hocam benim icin ne kadar erken o kadar iyi. Sadece merak ettim hani duyum falan mi var diye ? Malum bu gunlerde herkesin bir duyumu var. Duyumsuz olana kiz bile vermiyorlarmis ondan sordum
-
@foucault daha önce yapmışlığı var hocam bide
-
@dibace yine tutmaz gibi diyorsun yani kardeşim haklısın tahmin yapıyor sonuçta
-
osym sitesine her girdiğimde bir değişiklik oluyor, mühendislik tamamlama açıklanmış..bakmıyacam diyorum yine de bakıyorum.