YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah bakmadan durabilirsen valla helal hocam.Ben daha açıklanmadan sayfayı eskittim.
-
@hassan 24gün bekledim 10 saat daha beklerim hocam
-
@idyah hocam ben annemle babama link takibi öğrettim ailecek nöbetteyiz
-
@hassan İnşallah ailecek sevinirsiniz hocam :))
-
@hassan hahaha hiç güleceğim yoktu ne güzel ya valla bana da öğretin
-
inşallah acıklanır bugun 14 ve 16.00 sonraki zamana dikkat yarına kalırsa ögleden önce bir sınav ögleden sonra öteki sınav acıklanır diye düşünüyorum bu gece zaten uyumayacagım bir haftadır gece 04.00 önce uyuyamıyorumm
-
@siyasetkamu @Larendeli hocamdan alıntıdır.
Arkadaşlar link takibi için:ÖSYM sayfasındaki son duyuruyu açıyoruz. Yani şu an için: http://www.osym.gov.tr/TR,15340/2018-tus-2-donem-tercihleri-alinacak-24092018.html
Daha sonra 15340 olan kısmı 1 er artırarak devam ediyoruz.
http://www.osym.gov.tr/TR,15341/2018-tus-2-donem-tercihleri-alinacak-24092018.html
eğer anasayfaya yönlendirirse boş link var demektir. Yani oraya bir duyuru eklenecek. Eğer hata verirse boş link açılmamıştır. Şu an 15345 açık değil. -
Arkadaslar aciklaninca beni uyandirin ben az kestiricem.
-
@foucault hocam bi istihare yatsaydınız kaçla ahshddh tamam tamam
-
@foucault açıklanmadı
-
Bende heyecan yerini korkuya bıraktı.. Mülakata kalmadıysa Allah bilir kaç ay ilanlar beklicem. O sınavlara büyük ümitlerle girecem de sonra hep sonu hüsran olacak ve öyle böyle yıllar geçecek.Mülakata kalmadığımı hissediyorum gibi
-
görünen o bugunde acıklanmayacak alttarafı bugun bizi süründerecekler yarın süründeremeyecekler
-
@hukuksever halk bankası mulakati elendim orda beklenti bitti yani her şey olur atanana kadar rahat olamazsın..
-
@hukuksever kaç doğrunuz vardı hocam?
-
@mavkav 75
-
@hukuksever allah kerim be hocam inşallah kalırsınız, hukuk mezunu musunuz?
-
@mavkav inşallah hayır kamu yönetimi
-
Link takibi yapan arkadaşlar bugün açıklanma ihtimali mevcut mu halen
-
@hukuksever hepimiz için inşallah en hayırlısı olur
-
2018 Adalet Bakanlığı GYS Mülakatında Çıkmış Sorular ve Cevapları (alıntı)