YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Bölüm kriteri nedir yahu. Yeni mezun oldum
Bu işi pek bilmem
Şimdi bana lütfen biri söyleyebilir mi
Benim 89 doğrum var ve siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum?? Ben kalabiliyor muyum??? -
Bi de şu mantığı bırakın Allah aşkına Ösym sırf süreci uzatmak ( Ekonomiden dolayı vs) sonuçları geç meç açıklamıyor kardeşim. Tamam sen memur olmaya çalışıyosun Ösym senin sonucunu aylarca uzatıyo diyelim.. Dgs'ye giren adama da devlet maaş mı veriyor? Onu da aynen bekletiyo bu kurumun tamamen ben kural koyarım ona da uymak zorundasın demesidir başka bişey değil elle okusan 10 bin optiği bu kadar bekletilmez hadi beklettin sonunda da şu sonuçla insanların karşısına çıkamazsın ayıptır günahtır!
-
Dogru yanlis sayilari
Puan ve siralama
"Mulakata hak kazandiniz" / "basarisiz" bilgileri---》 osym sonucunda
Sonra 875+ kisinin isim listesi ve gerekli belgeler ---》 YSK sayfasinda.
Ya bunum boyle olmayacagina hala inanamiyorum. Asil master troll betul hanim mi acaba diyesi geliyor insanin ama iste bir garup durum.
-
@idyah, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz Diyelim ki ilk 875 arasında 100 tane yanlış giren aday var hatta 1. olan aday da 90 net yaptı ama TIPÇI olmaz ya hadi oldu diyelim.. Bu adayın puanına göre de bizi sıraladılar hocam bak bu konuda da net bilgi yok Sonra bu adamlara sizi eledik sizin hakkınız yok dediler hop kural baştan belliydi kim girer kim giremez diye ama sınav açıklanınca bu değişti sıralamayı komple Ysk yeniden yaptı. Peki bu 25 günde Ösym afedersiniz de ne yaptı??? Optikleri sadece makineye mi koydu bu mudur? Herşeyi madem ysk yapacaktı bu kadar niye bekledik??Haksız mıyım hocam
Valla haklısın hocam çok saçma bir şey bu ayrıca ysk listeyi yayınlar ve puanlarla yayınlamazsa ne bileyim kimi alıp almadığını o zaman alınacaklar da bellidir zaten biz boşa uğraşmışız .Ayrıca ösym nasıl sıra veya başarılı başarısız ifadesini kullanmadan sınav açıklayabilir anlamış değilim.
-
ÖSYM "Eğleniyor muyuz gençleeeeer?" Valla bu kurum insanı delirtir
-
@foucault kesinlikle böyle olmalı kesinlikle kesinlikle
-
Arkadaşlar ÖSYM yi 24 dk bekledim açtılar ve sordum sadece puan mı açıklanacak diye evet dedi sıralama olcakmı dedim öyle bir bilgi verilirse açıklanır dedi, Ysk kendisi de açıklayabilir dedi yani bence bu durum muallak, bana sorarsanız ÖSYM mülakata kalıp kalmadığımızı söyler sıralamada yazılır , bekleyip göreceğiz
-
@mavkav Hocam öyle bi yanlışlık varsa da bunu Ösym yapar zaten sınavla ilgili itiraz cart curt Ysk ya yapılmıyor Ösym hallediyor nerde yazıyor Ysk sıralayacak vs diye sadece mülakata kalanların listesini yayınlayacak diyor evet ama bunu Gib de yapıyor aynı şekilde sen Kpss sonucuna göre başvurursun Gib sana gel diye belge yayınlar yeni adet çıkarıyolar resmen
-
Osym nın yaptıgı butun sınavlar sıralama sınavıdır.puanlar sıralamaya gore olusur.sen puanları acıkla sıralamayı kuruma bırak.ya boyle sacma bısı olur mu?
-
@aslan-reyiz Hocam valla 2 kere aramasam kendimden şüphe duycam burada bi arkadaş kaymakamlık sınavını sorar mısın dedi onun için de bi saniye dedi klavuzu açtı söyledi telefondaki hanımefendinin ismi de söyledim iki kere aynı isimden aynı bilgi verildi. Ösym sınavın sonucunu açıklasın iptal edeceği adayın sınavını iptal eder Ysk da mülakatın net listesini yayınlar zaten
-
@idyah sıralama açıklanmalı hocam ne olur ösym bizi trollüyor olsun
-
ÖSYM nin "sıralamasız - başarılı/başarısız-mülakata katılmaya hak kazanamadınız/kazandınız"ibarelerini kullanmadan açıkladığı bir sınav var mı ? Skandallar ülkesiyiz.
-
Velev kı mezunıyet sartı uymadan aldın sınava osym hata ettı dıyelım.bunu kım nasıl ne zman fatkına vardı herkese soruyorum ?
-
@sehri-emin Hocam özellikle ilk aradığımda sordum hatta gülerek hocam bekleyelim mi bu gece 12de falan açıklanma ihtimali nedir dedim yarın sisteme yükleme tamamlanmış olur gün içini bekleyin dedi. Ama tabiki bilgisi ya da yetkisi yoktur eksik bilgisi vardır bana böyle söylemiştir o zaman bişey diyemem açıklanadabilir..
-
Ya sınava bas vururken bolumu uymadında sistem hata vermiyorum veriyor biliyorum bunlar sınava silah zoruylamı gırmıs
-
@fenecus ÖSYM: açıklayalım mı. ? Biz: durduğun kabahat. ÖSYM:kazanınca ne olacan yani? Biz:ee seçim müdürü işte. YSK:gardasim bir şeye ihtiyacın var mı gardasim
-
Tıp okuyup ysk sınavına giren doktorun üniversite sınavını da kontrol etsinler. Bu IQ ile kendisi kazanmamıştır o sınavı
-
Hukuk fakültesi veya siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört
yıllık yükseköğretim yapmış ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından
kabul edilen yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak,Abi şunun neresi net değil kim başvuracak hadi başvurdu Ösym bunu farkedip sınavını iptal edemeyecek mi de mevzu taa Ysk ya kadar gidecek?
-
@mavkav Madem farkına vardı niye iptal etmedi? Ysk acırsa gelsin çalışsın mı diyecekmiş?
-
@idyah hocam sen bizim adimiza arayip sordun senin gunahin yok kadin da soyledi iste ama ben bunu gozumle gorene kadar inanmayacagim call centeredaki kadina. Yani osymnin ismine ters su bilgi. Bana sacma diyebilirsiniz ama bu daha sacma.