YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Kurum içi sınav a giren var mi
-
Burada....
-
Puan sıralama yazarlar mi
-
ZİRAAT BANKASI etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!(iletişim formunda başvuru tipini talep olarak şeçiniz)
ÇİFTÇİNİN VE HALKININ YANINDA OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMESİNİ İSTİYORUZ.DEVLETİMİZİN BÜYÜK KAMU BANKALARINDAN OLAN OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SAĞLAYACAGI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK. ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİ UZUN ZAMANDIR SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMEMEKTEDİR.BİZLER ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN EN YAKIN ZAMANDA SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMINA ÇIKMASINI İSTİYORUZ.SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLİYORUZ.İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.
ADRES:Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı NO:8 Altındağ /ANKARA
Mail adresi iletişim formu : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formuHALKBANKASINA etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!!!
HALKIN VE ESNAFIN YANINDA OLAN HALKBANKASI’NIN HER YIL BU TARİHLERDE GERÇEKLEŞEN PERSONEL ALIM İLANININ BU YIL DA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ. DEVLETİMİZİN BÜYÜK BANKALARINDAN OLAN HALKBANK’IN SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN VE BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR ŞÜPHEMİZ YOK.2017 ARALIK SINAVINDAN SONRA YAPILAN PERSONEL GİRİŞLERİNİN AKABİNDE HALKBANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN OSMAN ARSLAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA “2018’DE 1300 PERSONEL DAHA ALACAĞIZ” DİYE BAHSETTİĞİ 1300 PERSONEL ALIMININ İLANA ÇIKMASINI BEKLİYORUZ. SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.Adres: BARBAROS MAHALLESİ ŞEBBOY SOKAK NO: 4 ATAŞEHİR /İSTANBUL
Mail:dialog@halkbank.com.tr -
arkadaşlar yarın halkbankası ve ziraat için etkinlik düzenliyoruz lütfen destek olun
-
Nerede o "sadece puan yazacak" diyen Betül Hanim
-
YSK 1.olan arkadaş 95 doğru (themis grubu yayınladı)
37-3 gkgy 58-2 alan
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, kazanmayanlar çok üzülmeyin, emek vermeye devam, sıradaki sizsiniz. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.
-
https://chat.whatsapp.com/IZ8RJRzF9Om450hQpFV75q katılmak isteyen arkadaşlar için
-
@politics06 hocam kurumunu sizce kaç kişidir.
-
Arkadaşlar şimdi 80 puan alanlar bu sıralamaya göre aynı zamanda 890.sirada olmuyor mu yanlış mı anladım ben? Yani öndeki 15 kişinin gitmesi halinde 80 puan alanlar da girebilecek. Sınav yönetmeliğinde aynı puanı alan son adayla aynı puana sahip aday mülakata gidebilir diyor.
-
@aslan-reyiz allah razı olsun inşallah mülakat zamanı da görüşebiliriz Ankara’da .
-
@siyasalcowfest ben de oyle degerlendirdim. Tabi 80 puan kisi icin sira verirken 1089 dedigi son kisiyi ihtiva ediosa
-
@meh66 ben de 80 puan alarak 1089. Olmuşum. 890. kişi ile aynı sıralamada oluyorum zannedersem
-
Bu durumda 250 kişi kurumu içinden kazansa 79 a da düşmez mi ??
-
Yani 889 ile 1089 arasi 80 puan alan kisilerse kuvvetle muhtemel 80 alanlar da mulakatta. Kurrum ici kazanan 20-30 kisi en kotu ihtimal vardir 80 ustu
-
İnşaallah 80 puanı da içine alan 1 mülakat listesi en kısa zamanda netleşir. 20 küsür gündür neden bu ayrımı yapmadılar çok merak ediyorum. Neyse Allah yardımcımız oldum ve en kısa zamanda da ilanların ardı sıra gelir.
-
@çölkaplanı işte bu hesaba göre düşmesi lazım son 875. Sıradaki kişiyle aynı puanda olursa 79 puan alan girme şansı var
-
@çölkaplanı yukaridaki varsayima gore 250 kisi 80 ustu ise kurum icinden 79 da mulakata girer
-
@meh66 evet öyle ir hesap oluyor.
79 alan kişilerin sıralaması kaç ile kaç arası acaba