YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah ev kalabalık misafir dolu çay servisinden aramaya fırsatım olmuyor delirdim resmen ya foruma bile yarım saatte bir giriyorum.
-
Arkadaşlar ben ekonometri mezunuyum puanı alırsam mülakata giremeyecek miyim yani ?
-
@fs hocam ben de ekonometri mezunuyum giriyoruz sorun yok
-
@north-remembers sağolun hocam
-
kamu yönetimi
-
@tunc sorun yok sizin bölümde de hocam
-
artık öyle korkuyorumki anlatamam diblomayı elime alacaktım yeminle bu ne ya ızdırapppppppppppppppp tşkler kardeşim
-
@vamos sayfada gezinirken bakmıştım. Nasıl aşamaları vs. diye.olamaz mi.bos vaktim vardı
-
Ben kendim için başvuru yaparken, ablamın ki de olur mu diye başvuruyu yaptım (kendisi edebiyat mezunu) ama onaylamadım. Başvuru yapılabiliyordu. Ösym’nin süzegecine takılmamıştı. Şaşırmıştım doğrusu
-
Şeytan diyor sınava giren tüm öğrencilerle bi platformda örgütlen kurumu da ösym yi tüm yasal yolları kullanarak yaptığına yapacağına pişman et, bari bizden sonrakiler rahat etsin
-
eger öyle birşey varsa temizlenmesi iyi ama sen bunları başta sınava kabul etmeyeceksin kazanılmış hak olmuyormu şimdi dava acma hakkı yokmu bence var
-
hocam beyinfırtınası yapmak için soruyorum hepimize..Şu ifadeden ne anlıyoruz ? Hayır sistemde edebiyat bölümü mezununa da açık olması ne demek ya? ÖSYM böyle bir şeyi nasıl yapar. Milletle dalga geçmek olur mu ? Hayır ne yani sadece hukuk, iktisat, maliye mezunları mı alınacak böyle saçmalık mı olur? Benim bölümümden sıkıntı yok ama burdaki ardaşlar için üzülürüm böyle saçmalık olmaz.
-
@foucault idari bilimlerin içine de zaten iktisat ve maliye de giriyor ben de niye onları ayrı olarak yazmışlar ki diyordum
-
demekki sadece iktisat ve maliye bölümü mezunlarını alacaklar bide hukuk
-
@ir06 hukuk fakültesi, siyasal bilgiler fakültesi, iibf mezunlarını almaları lazım zaten mantıken. ama edebiyat fakültesine de sistemi açtılarsa ve oraya da iktisat ve maliyeyi ayrı yazmalarından sonra bir de yukardaki bilgiler falan işin içine girince ne bileyim..
İyice deştikçe saçma yerlere gidiyor. bence yarın normal olcak her şey. internet olunca küçücük bir şey bile kar topu gibi büyüyor biz de kendi kendimize sıkıntı çıkartıyoruz.
-
@çölkaplanı ben uluslararası ilişkiler mezunuyum, orda siyasal bilgiler de var sınav için masraf yaptım en önemlisi psikolojik olarak yıprandim öyle bir şey olursa hukuki yollara başvururum
-
@foucault evet hocam yatcaz kalkcaz herşey daha güzel olacak..
-
Arkadaşım insan kaynakları yönetimi mezunuyken başvurusunu yapmıştı daha sonradan kılavuzda fakültesi geçmiyor diye parayı yatırmamıştı.
-
öyle bir hal aldı ki kendimizden şüphe etmeye başladık.idari bilimler dediği yer iktisadi ve idari bilimler fakültesi anlamına gelmiyor mu zaten tüm bölümleri kapsıyor.benim anladığım bu.
-
Arkadaslar idari bilimler (isletme,kamu yonetimi,maliye,ceko,uluslararasi iliskiler) bunlarin hepsini kapsar..Bazi ilanlarda bunlari idari bilimler diye ayiriyorlar bir kac ilanda denk gelmistim..