YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers Hocam yukarda bi arkadaş yazmış ona da farklı bilgi vermişler belki açıklanabilir diyolar. Benim anladığım sonuç aradığımız kişi gene bilmiyor gene eksik bilgi var vs vs isterseniz arayın biraz da siz delirin Benim sinirlerim bozuldu nolacaksa olsun modundayım
-
Birkaç saat foruma bakmadım yine olanlar olmuş. Bilmiyorum bu uygulama ciddiyetsizlik değil de nedir? Sınava girebilecek bölümler en başta belli değil miydi ösym nasıl farklı bölümlerin başvurusunu kabul eder?
Hadi bir şekilde kabul olmuş diyelim bunu farkettiğinde neden bu kişilerin sınavını bizzat kendisi iptal etmez? Bu iş neden YSK ya kalır?
Süreç böyle işlerse ve YSK mülakata kalan adayları puanlarıyla/sıralamalarıyla açıklamazsa kurumların güvenilirliği nerde olacak o zaman?
Bilemiyorum kafamda deli sorular gerçekten. Hepimiz için çok yıpratıcı bir süreç oldu ve olmaya da devam ediyor. Umarım kimsenin hakkı yenmez.
-
@mavkav bence mezuniyet sarti hikaye.ben meraktan tus başvurusunu denemiştim.bolum uygun olmadığı uyarısı vermişti.boyle bir filtresi var ösym nin.
-
@zafer14 Bi saattir nasıl olabilir diye düşünüyorum gerçekten böyle bir ihtimal yok, olamaz. Yukarıdaki arkadaşın verdiği bilgi ışığında anlaşılan en başından ysk ösym'ye sen sınavı yap puanları açıkla bize gönder biz ilan edelim demiş. Burada bir adaletsizlik olabilir mi? Bilmiyorum, umarım olmaz.
-
@zafer14 adamlar yazmıs maliye ve iktisaT bölümleri diye
benim 89 doğru var ama çöp oldu. -
Ben inatla hala tum bu muhabbetlerimizin bosa cikacagini yarin da standart sekilde "dogru-yanlis, puan-siralama, basarili-basarisiz" yazacagini dusunuyorum.
-
@foucault aksi halde YSK ne halt yemeye OSYM ile anlasti. Sinavi direk kendi yapsaydi..
-
@foucault peki bölüm şartı?
-
Neyse arkadaşlar sanırım soruların net bi cevabı yok ya da biz bulamıyoruz en azından 24 saat içinde her şey belli olacak. Yazmicam dedim sinirden gene yazdım bi kaç yorum daha, mülakata kaldığımı öğrenene kadar yazmicam..
Umarım hiç birimizin hiç kimse tarafından hakkı yenmez bi sorun oluşmaz elenirsek de hakkımızla eleniriz.. Tekrar hayırlı geceler iyi forumlar.. -
Senin bolumun ne zafer neden cop olsunkı
-
@foucault hocam inşallah öyle olur ben de ümidimi yitirmek istemiyorum açıklanana kadar sabırlı olmaya çalışıyorum çünkü söylenilenler gibiyse çok yıpratıcı bir süreç var önümüzde
-
Dostlar yanlış anlamayın ama 3. bir göz olarak yorum yaparsam: öncellikle yarın eğer direkt olarak mülakata kalıp kalamayacağınız açıklanmazsa tam bir saçmalık ama ösym sadece puan açıklasa bile YSK listeyi açıklarken puanları noktası virgülüne kadar açıklar. Yani burada bir şaibe olma ihtimali inanın yok. Yazılı sınavda şaibe olmaz bu konuda içiniz ferah olsun. Sadece maalesef yine ve yine bürokratların hataları adaylara malloluyor. Düzgün bir protokol yapılmış olsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı. Yine ve yine... Ah şu bürokratlar!
-
İyi bir bürokrasi eleştirisi için izlemenizi tavsiye ederim ;
Ben Daniel Blake- 2016
https:/ /www.filmmodu.com/i-daniel-blake-turkce-dublaj-izle
-
Sıralamayı ysk yaparsa sınava giremeyen kişileri girmiş ve puan almış gibi yapıp sıralamaya dâhil edebilir
-
Hasta sınava girmemiş gibi olabilir o kisiler
-
@çölkaplanı hocam osym sistemden izin vermemesi gerekiyor oyle bir durumda. Verdiyse sorun olmamali. Hem onu da gectim diplomanda siyasal bilgiler ya da idari bilimler fakultesi yazmiyor mu hocam ?
-
@nurunalanur böyle birşeyin mümkün olacağını düşünmüyorum hocam, illa yapacaksa ösym de yapabilir bence bunu..
-
@nurunalanur hem biz yine de merkebin aklına karpuz kabuğu sokmayalım durduk yere..
-
@zafer14, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@mavkav bence mezuniyet sarti hikaye.ben meraktan tus başvurusunu denemiştim.bolum uygun olmadığı uyarısı vermişti.boyle bir filtresi var ösym nin.
Meraktan tus başvurusu nedir ya
-
@vamos arkadaş bir ihtimal olur demiştir belki