YSK seçim müdürü alımı 2018
-
80 puanla devre dısı kaldım kazanan arkadaşlara mülakatta başarılar yeni kendime geldim şimdi yazıyorum
-
bu arada 82 puanı sızdıran bir hoca vardı onun ve ösym adına yarın savcılıga suc duyurusunda bulunarak dava acacagım bilgilerinize
-
Aynen desteklerim
-
@gkhn-gnr doğru. Ben aradakileri hesaba katmadıklarını düşünmüştüm. Saol hocam
-
HALA KENDİME YEDİREMİYORUM ALANDAN 58 GNK 22 NET 80 PUAN VE DIŞARDAYIP KAFAYI SIYIRACAM BU ARADA BU CEVAP KAGIDIMIZI NASIL GÖREBİLİRİZ
-
@foucault kurum içi kac kontenjan var hocam
-
@tunc ben de öyle 80. Gkgynin aynı puan olduğuna mı yanayım doğrusunu bilerek yanlış yaptığım sorulara mı bilemedim
-
@gkhn-gnr 65 veya 60 ikisinden biri
-
Arkadaslar, 81 puan alan 888. Siraydi kurum ici cikinca ornek 20 kisi ciksa 868. Kisi 81 olacak ve kalan 12 kisi icin 875 yapmak icin 80 alan 200 kisiyi de eklicekler yani mulakata bence 1000 kisi cagrilacak mulakata. (Ben de 80 aldim umidim var) tabi siralamalarda 82 icin 707 derken 708 ile 888 arasi 81 ise. Yani siralamada verdigi puan ile siradaki sonsa. Ne dersin degerlendirmeme
-
Bu işin içinde bir iş var
-
93 sıra 7 eğer istatistik yapıyorsanız diye
-
Sorular verilmişmidir acaba bazılarına bu kadar çok kişinin bu kadar yüksek puan alması beni düşündürdü aman neyse ya kendimi daha fazla yıpratamıyacam
-
@meh66 benim de 80, 1089 sıralama. Bitmişti ümidim
-
@benz yazdığım ilk iletilere bakın hocam, bu şüphemi sınav çıkışı 90lar 95 ler havada uçuşurken yazdım, nerdeyse 85 ile kapatacak diyenler haklı çıktı, haftalar öncesi 82 ile kapatacağını kim nasıl sızdırır ya , ayrıyetten standart sapmasız bir sınav olursa aynen böyle olur. çok ilginç bir sınavdı. belki de tek örnek.
-
ÖSYM OLAN BÜTÜN GÜVENİM BİTMİŞTİR O HOCA MUSVETTESİNİN PUANI BİLDİĞİNİ GÖRDÜKTEN SONRA DEMEKKİ HALA SIZMALAR OLUYOR FETOCULAR GİBİ NE DİYECEMİ BİLMİYORUM ARTIK YORULDUM BİTTİMMMMMMMMMMMMM
-
@mavkav ben de öyle düşünüyorum standart sapma yok alan ve gkgy aynı puan bu nasıl sınav diyorum
-
Bu sinav yukaridada bahsettim 80 ile kapatmistir. Liste yayimlaninca goruruz. 80 ve yukarisi mulakattadir diye sonuc cikardim.
-
@meminerd bu 60 yada 65 kiside yani beş kati 300 350 kiside bu listedeyse 875+350=1225 e denk gelen puandaki son kisiye kadar düşecektir sıralama (tabi kurum ici 175 e dahil değilse) benim anladıgım bu
-
@tunc o hoca denilen kisiyi okuldan ben de tanırım hiç de sevmezdim
-
@mavkav 180 liram ve emeklerim güle güle yolunuz açık olsun