YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@rhadamanthus herkese sormuyorlar kardeş nerede kaldığını falan.
-
Bugün çıkan sorular
-İl ilçe seçim kurulları nasıl oluşturulur görev süresi vs
-Kabotaj kanunun amacı tarihi
-Babil hükümdarı ile ilgli uzun bir soru
Tanıma aşamasında ailevi bilgiler ünide nerde kaldın vs..
-
-İl seçim kurulunun görevleri 5 tNe sayınız?
- Boğazlar sorunu hangi anlaşma ile çözüme kavuştu tarihi ne?
-Nobel’e aday gösterilen ilk kadın yazarımız kim?
-
@aslan-reyiz teşekkür ederiz siz girdiniz mi mülakata?
-
özellikle genel kültür kısmındaki sorular... bu nedir yaw:) 1 milyonluk ödül soruları gibi.. sayı fazla olunca zorluk derecesini de tavana çekmeye başladılar galiba..
-
@refik-soydam hocam sınav kolaydı, mülakatta kasıyorlar
-
@burcuburcu 8 kasımda gircem hocam
-
Arkadaslar mülakattan çıkan kişiler direk whatsap grubundan yazıyolar burda beklemektense oralara katılabilirsiniz bugün duyduğum sorular da ilce seçim kurulu görevi 5 tane, ilçe seçim kurullarinin kararlarina itiraz olayını anlatınız, g20 zirvesine katıldığımız yılı , en hızlı gezegen , Ağrı daginin zirvesi , milletvekilin seçim olayın bu dhont sistemi benden bu kadar herkes için hayırlısı neyse o olsun
-
@ryan garip bir durum insanlar kendi kimlikleri ile herkesi görebildiği bir ortamda paylaşım yapmayı tercih ediyor.
-
@ryan ayıp valla ya. yani şuraya yazmak çok mu zor. kendimi çok aldatılmış hissediyorum gerçekten whatsapp linki veren banlansın bundan sonra.
-
düzenlenmiştir.
-
Whatsapp olayı tamamen hasetlikten. Aman foruma yazmayalım da sadece bir grup görsün, bizden sonrakilere bir şey kalmasın, ben giremiyorsam başkası da giremesin.
-
@antoniogramsci seneye o da soruları arayacak farkında değil:)
-
@refik-soydam Yok hocam, çıkmış soruları öğreniyolar şimdi en birinci olarak atanacaklar
-
bu işte soruya verilen cevap hiç bir işe yaramaz... 1 soruya nasıl cevap verdin, soruyu kavraman ve kapsayı cümlelerle izah edebilmek ya da bilmiyorsan onu izah etmek...artı bilindik konu... nitekim sonuç açıklandığında ben hepsini bildim neden elendim diyecek çok kişi olacak.....:) maasef ama olacak bu.. kendi kendini gruplayan arkadaşlar içinden başarı oranını göreceğiz.. artı ekleyeyim kazananların genelde burası dahil herhangi bri yerde olamayan kişiler ağırlıklı olcak... her zaman böyle oldu farklı olacağını asla düşünmüyorum...
-
Bugün arkadaşıma çıkan dehşetül vahşet sorular
-Seçim ittifakı oy hesabı -Bağımsız adaylar-Siyasi partilerin ön seçim yapması-Milletvekili dağılımı nasıl yapılır (tek soru)
-1934 te ilk şehir planmasını yapan vs değişik soru
-İncilde geçen bir ifade ne olduğunu ben de anlamadım
-
@aslan-reyiz soruların maaşallahı var
-
ysk sınav soruları kolaydı diye mülakatta zor soruyorlar herhalde, bazı sorular detayın da detayı.
-
@aslan-reyiz Ankara’nın şehire yapılanması Erman jansen o incil sorusu da İncilde geçen zalim kral mi ben öyle bisi ismini unuttunuz orda söylemişlerdi
-
-Bir de bu çıkmış : Bostan ve gülistan kimin eseridir ? >>Sadi Şirazi