YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Yok mu soruları elinde toplayan kişi....özelden de olsa;) whatsaptan kullanmıyoruz diye dışarda mı kalacağız;)
-
Ben 20 gun once arkadasin tavsiyesi uzerine foruma dahil oldum. Tam vakif degilim herseye. Ama anlamadgim 2 gun once beni kim ve nicin engelledi(yasakli)?. Forum kurucusu mu kim? Bunu ogrenebilir miyim
-
Ben 20 gun once arkadasin tavsiyesi uzerine foruma dahil oldum. Tam vakif degilim herseye. Ama anlamadgim 2 gun once beni kim ve nicin engelledi(yasakli)?. Forum kurucusu mu kim? Bunu ogrenebilir miyim
-
@872 watsapp grup linki paylaşma yasağına takılmışsınız hocam. Geçici engel atılmış.
-
Whatsapp grubunda olup da gruba başka kimseyi almak istemeyen ve grup dışında bilgi paylasmak istemeyen arkadaşlar Allah büyük. Mülakattan neden elendim diye dövünmezsiniz umarım.
-
Özel bir watsapp grubunda yönetici pozisyonunda çalışıyorum diye linkedin'e eklediler mi acaba
-
Arkadaşlar mülakatta herhangi bir belge götürmemize gerek var mı acaba? Bilgilendiriseniz sevinirim.
-
@872 daha önce gidenler kimlikle gitti giremeyen duymadım.
-
bir sonraki sınava katılacak arkadaşlara : yazılı sınav soruları BAL ligi mülakat soruları Şampiyonlar ligi.
-
@kamikaze giripte kolaydı diyen Allah kulu denk gelmedi
-
arkadaşlar güvenlik soruşturması için evinize veya muhtarınıza gelen oldu mu ? kimseden bununla ilgili bir şey duymadım . daha başlamadı mı, acaba
-
@mülkiyemüfettişi herkesin evine veya muhtarına gelmeyebiliyorlar hocam neye göre belirlendiğini bilmiyorum.
-
@hgrotius kaymakamlık için bizim muhtara geldilerdi. o yüzden sordum daha bir ses yok gibi. senin bir bilgin ya da duyumun var mı hocam, başaldılar mı ?
-
@mülkiyemüfettişi hocam tam olarak bilmiyorum ama genellikle mülakat öncesi ve mülakat sürecinde yapılan gücenlik soruşturması daha gizli yürüyor. Göreve başlama öncesi genellikle eve veya mahalleye gelme durumu oluyor.
-
@hgrotius sagolun hocam tesekkurler
-
Bugün sınava girenlerden soru gelmedi mi henüz?
-
@antoniogramsci gramsi tanımlaması ile burası belirlenmiş üst yapı oldu...işler alt yapıda hallediliyor hocam:)
-
burada bazı soruları toparladım bazı soruların cevabı yanlış olabilir https://yadi.sk/d/kpKpFY--aCJP3Q
-
bana bugün sorulan sorular: siyasi partilerin milletvekili ve yerel seçimlere katılma şartları, 1878'de kaybedilen kars, ardahan, batum hangi anlaşmayla geri alındı, expo 2021 hatay'ın teması. genel kültür sorusu gördüğüz gibi ... gibi
-
@fc-real-gdp sonuncu soru tam tüy dikmelik olmul. Bana sorulsa künefe derdim