YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@yea-sbf hocam mülakat günü girecekler neye göre sıralanıyor bilginiz var mı?
-
@alexdesouza soyadının başharfine göre
-
@alexdesouza aynan hocam soyadı basharfine göre benim ak... ile başlıyordu öğle olmadan bitti
-
@yea-sbf hocam sana seçim kanunlarıyla alakalı bir soru sorulmadı mı ?
-
@hoffafd yok hocam sorulmadı
-
@yea-sbf eyvallah, bir de kaç zarf arasından 3 zarf çekiyoruz ?
-
@hoffafd üç farklı renkte zarf var hocam. Her renkten bir tane alıyorsunuz. Birinden gk sorusu diğer ikisinden alan sorusu falan çıkıyor anladığım kadarıyla
-
face grubunda paylaşılmış https://yadi.sk/i/QMbhv6PxiL49bw
-
@yazgan, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
face grubunda paylaşılmış https://yadi.sk/i/QMbhv6PxiL49bw
whatsapp gruplarında paylaşılıyormuş grupta olanlar burada da paylaşsa iyi olur aslında çok ters sorular var
-
Bugün giren bir arkadaş
Arkadaslar YSK mülakati yaklasik bes dakika sürüyor. Girişte üç zarf çekiyorsunuz kutulardan. Biri meslek mevzuati biri inkilap tarihi biri de genel kültür. Önce kendinizle ilgili birkac soru soruluyor. Sonra zarflardaki sorular soruluyor.
1-cumhurbaskani secimi nasil yapılıyor
2-seyh sait isyanindan sonra çıkarılan kanunun adi
3-Istanbulun nüfus olarak en kalabalik ilcesi hangisidir -
Bugün çıkan sorularlardan
-Milletvekili seçimi ne zaman yenilenir
-Çanakkale savaşı 1.dünya savaşını ne kadar uzatmıştır
-Natonun merkezi neresidir
-298 e göre seçim kuruluna itiraz şikayeti açıkla
-1.dünya savaşını başlatan olay
-ilk milli park kavramını ortaya kim attı
-Sakarya savaşı öncesi ordunun ihttiyacı için çıkarılan emirler
-ilk yerli tiyatromuz yazarı tarihi -
@aslan-reyiz hocam genel kültür soruları kazılmış bayağı
-
Sorular biraz enteresan gibi geldi
-
Arkadaşlar şans meselesi bazı arkadaslara cok kolay sorular denk geliyor bazilarina cidden zor sorular cikti..Odaya girdiginizde daha selamun aleykum demeden hemen zarflardan birer tane alin lutfen diyorlar cektiginiz zarflari komisyon baskanina veriyorsunuz, komisyon baskani zarflardan birini saginda oturan uyeye digerini solunda oturan uyeye veriyor diger iki uye surekli sizin tavirlarinizi hal ve hareketlerinizi izliyor..Sanirim herkese su soruyu sordular " ogrenciyken nerde kaldiniz?" Sonra kisaca okulunuzdan anne,baba ve kardeslerin islerinden; calistiysaniz is bilgilerinizden sorular soruyorlar.Ardindan komisyon baskani ve zarfi alan uyeler sirayla sorulari soruyor benim dikkatimi ceken sey cevaplarinda yardimci olmuyorlar yani yarim yamalak soylesende yanlis soylesende tamam deyip geciyorlar. Bunlardan sonra direkt tesekkur ederiz mulakat bitmistir deyip goonderiyorlar hepsi en fazla 5 dakika suruyor..Bu arada masa U seklinde siz bu U'nun ic tarafinda yuzunuz komisyon baskanina bakacak sekilde oturuyorsunuz onunuzde masa yok yani el bacak hareketleri net bir sekilde gorunuyor..Basarilar dilerim.
-
Mülakatların 5 dakika sürmesi, mevzuattan sadece 1 soru gelmesi, genel kültür ve inkılap tarihi sorularının bayağı kazık olması... Mülakat sanki çok da belirleyici olmayacak gibi geldi bana ne diyorsunuz? Daha doğrusu sorulara doğru yanıt verip vermemenin çok da önemi yokmuş gibi geldi. Daha önce bu tip bir mülakata girmiş tecrübeliler ne diyor bu işe?
-
@antoniogramsci Önemsedikleri kriterleri ben de çok merak ediyorum.
-
@deumaliyecisi Umarım insanları moskova anlaşmasının önemini bilemediler diye elemiyolardır
-
@rhadamanthus tamam ben kesin kazanamadım ilk sene kyk çıkmadığı için malum yerde kalmak zorunda kaldım sonra 3 sene kendi evimde kaldım 2011 senesinde olan bir şey için üç mülakattan elendim bundan da elenirim kesin
-
Genel kültürü neden bu kadar kasmışlar anlamadım , alan soruları çok zor değilmiş gibi geldi bana
-
Arkadaslar mulakat gün sonunda saat kaçta bitiyor bilen biri yazabilir mi?