YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar eğer 95 yapan 4 kişi varsa(misalen) bunların hepsinde 1. Yazıyorsa 81 alanlar giremedi. Ama hepsinde 4. Yazıyorsa 81 alanlar girdi bence. Yani hepsinde 1. Yazıyorsa en üsttekinin sırasını aynı puandaki herkese yazmışlar. Daha açıklayıcı olursam bir üst puandan 1 sonrasını alt puandaki herkese yazmışlar.
-
@aslan38 Sizin kaderiniz de ASLAN kesilen ZEKİ katiplerin elinde hocam Dua edin 82 ve üstü alan yeterince kişi çıksın aralarından
-
Az önce facede gördüm birisi yayınlamış kaç kişi içerden kaç yaptı diye.. sonradan kaldırmış, bi arkadaş sormuş : ....... bey kurumici yuksek puanli arkadaslarin listesini paylasmistiniz su anda bulamiyorum kaldirdiniz mi acaba fotolari?
Yeni öğrendiğimiz o seviyeli katip hitabıyla bir hanımefendi (!) cevaplamış: Çok mu lazım yüksek puanlarımız size? Çok lazımsa Birgün gel bi çayımızı iç hem yüksek puanlarımızdan hem tecrübelerimizden bahsedeyim size bu daha faydalı sizin için demiş..Bu seviyeye sahip olmanın tek sebebi EZİKLİKTİR Kendileri sanırım 80 altında kaldıkları için psikolojileri bozulup o kişinin paylaşımını kaldırmasına sebep olmuşlar, katiplerin o üstün mesleki becerilerini (!) gizlemeye çalışmışlar
Geçen gün de burda tartışması döndü hala dışardan alıma laf ediyolar..
- Onlar 65 kadro için sanırım 600 kişi yarıştı her 10 kişiden biri maaş ve ünvanını yükseltecek..
- Onlarla aynı soruları çözdük ama baraj uygulaması farklıydı ( YSK kendi personelinin zeka seviyesine pek güvenmedi heralde)
3.Onlar kendi yaptıkları işi karşılarında çıkan testte işaretlemeye çalıştı, bizler bi çok kanunu 1 ay gibi kısa sürede öğrenmeye çalıştık. - Onlar sınavı bizden en az 5 ay evvel öğrendiler (facede açılan şubat tarihli hazırlık grupları var) artı bu tarz kurum içi yükselme haberleri çok çok önceden kurum içinde duyulur, biz ise 1.5 ay gibi kısa sürede öğrenip hazırlandık.
- İçlerinde 70 üstüne zor çıkanlar bile emin olun bizim kadar alan sorusu yapamadı ama saçma sistem sayesinde gene de yükselecekler.
6.Aç tokun halinden anlamaz diye bi atasözü var bu yorumları yapan insanlar da bunun en güzel örnekleridir. Kendileri hayatlarında hiç işsiz kalmamışlar ki sanırım makama mevkiye bu denli tapıp ileri yaşlarına rağmen 20li yaşlardaki gençlerin işe girme hayata bir yerden tutunma çabalarına bile saygı duymuyolar.
Bunlar saymakla bitmez o yüzden elenen arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın onlar bu seviyeyle gelebilecekleri makamın en sonunu zorluyolar bizlerin önünde daha çok fırsatlar var. Ben tüm kurum çalışanlarının hala aynı kötü niyetlere sahip olmadığını düşünüyorum, olanlar da zaten kendilerini tek tek belli ediyor kazandığınızda da karşınıza çıkar bunlar aldırış etmeyin algıları bu kadar..
-
Mülakat grubuna beni de ekler misiniz?
-
@idyah
haha hocam tüm katipleri genellemeyiz illaki kendi işine bakan millete düşmanlık gütmeyen insanların ekmeğine karışmak istemeyenler vardır. onları da bu güruhun içine sokmayalım.Ancak geçen burda da vardı yukarda yazdığın gibi bir tip. zaten orda burda illa karşına çıkıyor yukarda yazdığın gibi gülünç olanlar. Belki biz mülakatı geçemeyeceğiz belki hiç çalışamayacağız bu kurumda ama kurum içinde ne zihniyette insanlar olduğunu gördük işte. Bu da Türkiyenin başka bir gerçeğini ortaya döktü.
Kimsenin işini küçümsemeye çalışmıyorum ama sen yaptığın iş üzerinden böyle boş havalara girersen bir gün birileri çıkar senin havanı söndürür. Yapılan iş en nihayetinde evrak işi..evet emek illaki harcıyorlar herkes gibi ama kendilerini Yargıtay Başkanı gibi görmeleri çok komik cidden. Bir kuruma eşeği bağlasan, o da işi öğrenir yani salak değilse eğer. Bana sanki hepsi çift doktoralı her ay Science dergisinde akademik makale yayınlıyorlar..
Bu şekilde kendince dışardan gelenler müdür adaylarını küçümseyen boş yapanlar varsa burayı okuyorlarsa eğer buyursunlar
Kazanan herkese başarılar dilerim, kendim kazanamazsam bile yeni gelen genç beyinler, çalışkan, emek vermiş insanlar umarım bu kurumda ya da herhangi bir kurumda şu ülkenin şu zihniyetlerden kurtulmasına yardımcı olur. Liyakat sahibi hak eden insanlar emeğinin karşılığını alır. Şu forumda çoğu arkadaşımızın ne dertlerle ne şekilde ne kadar çok emek harcadığı ortada.. Kazanamayan arkadaşlar için ise kesinlikle daha güzel fırsatlar çıkacak hiçbir şeyin sonu değil her şeyde bir hayır vardır. İyi forumlar.
-
nothing to do
-
@idyah oyle bir basari gosterebildikleri pek zannetmiyorum ama bakalim sonuc ne olacak kim sasiracak
-
@aslan38 hocam whatsap grubuna beni de ekler misiniz?
-
Ne yani şimdi 81'le mi kapattı? 80'lilerin hiç mi umudu kalmadı? Anlayamadım.
-
@58ky58 hocam yonetici degilim linki kullanarak katilin lutfen
-
Rica etsek whatsap linkini atabilir misiniz?
-
@gaziçeko içerik politikasına uymadığı için kaldırılmıştır.
-
-
Arkadaşlar böyle bi hata olabilir mi????
Cidden hata mı var yoksa ben nasıl bu soruyu yanlış yaparım anlamıyorum hesapladığımdan fazla gelen tüm yanlışlar saçma sapan yerler bildiğim konular
![0_1538404571426_ysk.png](Yükleniyor 100%) ![0_1538404480920_FullSizeRender.jpg](Yükleniyor 100%) -
@idyah fotoları yükleyemedim, ysk ya çalışamayan arkadaşa şunlar şunlar kesin çıkar diye mesaj attım 1 eylül cumartesi gecesi ertesi gün aynı soru çıkıyo ve ben nasıl yanlış yapıyorum kafayı yicem
-
Mülakat whatsapp linkini atar mısınız
-
@rainypeace +1
-
@idyah yazdıklarından kapasiteli bir arkadaş olduğun belli kardeşim, inan bazı sınavlar bu şekilde oluyor kimseye açıklayamazsın hatta kendine bile, benim de bir çok sınavda bunlar başıma geldi seni anlıyorum.. ama artık önümüzdeki maçlara bakmamız lazım, hakimliğin ilanı eli kulağında. inşallah orası olur.
-
Arkadaşlar wp link atabilirmisiniz
-
@mavkav Teşekkürler hocam güzel düşüncelerin için artık ben de kısmet değilmiş diyorum.. İnşallah gönlümüzdeki olur hayırlısıyla