YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@ozcanan, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@foucault neden tum kurum ici katiplerin hakkına giriyorsun.. zaten şu sınav bastan yanlid kanuna aykiri.. Katip olmadan mudur oacaksin ve is bilmeden is bilen Katibin beynini yiyeceksin.. su sınava giren kurum ici katiplerin hepsi deneyimli hepsi is bilen.. yazık ki YSK sirf kendi adamlarını almak icin kurum disi alım yaptı bosu bosuna 175 kadro acti.. kurum icinde bilmem ama kurum disi zaten torpiller havada uçacak.. bu yüzden kurum ici katiplere laf söylemeye kimsenin hakki yok.
Kanuna aykırıysa gidip dava açın. Niye burda yazıyorsunuz ki??
düzenlemiştir
-
@politics06 haklisiniz ama bu sekilde beklemek gercekten zor siz durumu nasil goruyorsunuz sizce ihtimal yuksek mi
-
@aslan38 Hocam kurumiçinden 400 kişi mülakata çağrılacak, bunlardan 15 kişi 82 ve üstü ise 81 e düşer, genel yorum ise 15 kişinin çıkacağı yönünde
-
@politics06 insallah,tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin sizde olumlu sonuclar alirsiniz insallah
-
@aslan38 aynı durumdayız sanırım bakalım ne olacak
-
@ir06 umarim mulakata kaliriz ama whats app gurubunda kafa karistirci gorusler vardi listelerin ayrilmayabilecegi 175 kisilik kadronun icine hem kurum ici hem kurum disinin dahil oldugu gibi
-
@aslan38 hayırlısı olsun deriz o zaman biz de
-
@aslan38 hocam kurumdışı alınacak kişilerin kontenjanı 65 kişi,kurumiçi 175 kişi değil miydi?
-
@danazorr pardon tersini yazmışım
-
@aslan38 bizzat bir seçim müdürüyle görüştüm kendisi 65 kişi(60 veya 65 emin değilim) içerden 175 kişi dışardan alınacağını söyledi. Rahat olun
-
@meminerd peki ayri liste olusturma konusundada bilgi aldiniz mi?
-
@aslan38 Hocam kurumu arayanlar olmuş, ösym den sonuçlar gidecekmiş onlar da kurumiçi ve kurum dışı olarak listeyi ayırıp yayınlayacağız demiş
-
@politics06 anladim tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin
-
Sevgili arkadaşlar bi konuya açıklık getirmek isterim. ÖSYM açıkladığı sonuçlarda her zaman aynı puanı alan adaylar arasında sıralama yaparken aynı puanı alan son adayın sırasını açıklar. Yani 82 puan alan aday 707. ,81 puan alan aday 889. olur. Aynı zamanda 80 puan alan son adayın sırası 1089. dur. Aynı puanı alan ilk adayın sırası değildir. İtiraz sürecinin bitmesinden sonra liste YSK ya iletilecek ve YSK da kurum içi ve kurum dışı ayrıştırmasını yaptıktan sonra nihai listeyi açıklayacaktır. Kurum içi 81 ve yukarı puan alan , 15 ve daha fazla aday ösym'nin yayınladığı sıralamadan çıkarılması nedeniyle 80 puan alan adaylarda mülakata çağrılacaktır.
-
@hcyigit sayin hocam oncelikle foruma hosgeldiniz..
ayni puani almis ve ayni siralamadikiler arasindan nasil ayni puani alan "birinci" ve ayni puani alan "sonuncu" diye bir ayrim olabiliyor aciklayabilirseniz cok sevinirim nereyi kacirdigimi bulamadim. Cunku hepsi ayni puani almis ve ayni siralamadalar. -
@foucault Hocam öncelikle hoş bulduk forumda yapılan yorumlara göz attığımda 81 puan alan adayın 889 ile 1089 arasında olduğu mu yoksa 707 ile 889 arasında olduğu mu konusunda çok yorum yapılmış.Şöyleki benim açıklamak istediğim 81 puan aday 182 kişi 707. adaydan sonra 889. sıraya kadar sıralamıştır ÖSYM. 80 puan alan adaylar ise 889 ve 1089 arasında sıralanmıştır.
-
@hcyigit Emin misin? Bilginin kaynağı nereden
-
@hcyigit burada bilgi yanlışlığı olduğunu düşünüyorum hocam, 82 alanlar 707-888 aralığında ve 81 alanlar 889-1089 aralığındadır
-
@politics06 evet benimde olmasini istedigim sizin dusundugunuz sekilde ama o sizin soylediginiz gibi olmamasi daha guclu bir ihtimal
-
Arkadaşlar o kadar ÖSYM ' nin sınavına giriyoz hiç araştırma yapmadınız mı .Bilginin kaynağı direk ÖSYM zaten.