YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Ben 79 a gelmez diye düşünüyorum ama gelebilir diyen arkadaşlar olmuş umut fakirin ekmeği işte
-
Son tahlilde anladığım şu ;
81 doğrusu olan aday 889 dan başlıyor 80 doğrusu olan aday 1089 dan .Buraya göre 890-1088 arası(198 KİŞİ) 81 puan ve hepsi eşit bunlar mülakata kalır artı 875-889 arası kurum içi 14 kişi 81 ve üzeri yapıp ayrılınca otomatik 198 kişi de aynı sırada olacağı için mülakata kalacak.
HALİYLE 1089.ADAY 80 İN BAŞI oluyor 80 in listeye girmesi için 200 adayın(1089-889) kurum içinden 80 ve üzeri yapıp aradan çıkması gerekiyor ki 890 ve sonraki 200 kişi aynı sırada olup mülakata kalabilsin.
-
@north-remembers hakkında hayırlısı olsun kardeş
-
@mminervaa amin inşallah hocam
-
@fs teşekkürler hocam
-
@siyasetkamu bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun. Hepimiz iyi kötü bu yolun ceremesini çekiyoruz. Öyle demeyin biz kadınlar da çok mağduruz kpss mağdur etti bizi nasip kısmet güzel günler bir an önce gelse keşke ah keşke
-
@siyasetkamu Cevap yazmadan edemedim İyi niyetinizi anlıyorum ama iş bulma gerekliliğinin kadını erkeği olmadığı bir çağdayız. İş hepimiz için iş. Hayat kurma gerekliliği salt erkeklere özgü bir durum değil. Verilen emeğin, kurulan gelecek hayallerinin, size bağlanan umutların kadını erkeği olmuyor. Hayatını işi olmadığı için kuramayan, ilerleyemeyen birçok kadın adına diyorum bunları. Sizin bir kadın olarak da bu bakış açınız beni biraz üzdü, yeri burası değildi ama yazmak istedim. İyi akşamlar
-
@north-remembers başkan geçmiş olsun benim de olmadı ama üzülmeye değmez kessinlikle bir kapı kapanır akabinde daha büyük kapılar açılır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@mulki̇ amin inşallah hocam size de geçmiş olsun Rabbimin nimetleri sonsuzdur bir kapı açılacaktır elbet üzülüyor insan kalbi acıyor ama ne çare. Bakarız ummadık bir anda ilan gelir seviniriz. Teşekkürler
-
mülakata giremeyen arkadaşlar üzülmeyin ...en az 1000 tane adamın içinden 175 kişi seçilecek 825 kişi elenecek yani mülakattayım diye çok umutlanmamak giremedim diye çok üzülmemek lazım...eğer adil mülakat olmazsa kısaca torpilli mülakat olursa zaten kazanamazsın.
insallah bu forumdaki kimse torpil arayışına girmez ..
ve buradan söylüyorum kamuya torpille girmiş ve girecek kim varsa hepsinin allah belasını versin yediği ekmek haram zıkkım olsunn ..
bunu söylemek bu ülkenin vatandaşı olarak en tabii hakkım.. -
@çölkaplanı 1298
-
@mminervaa elbette bizim için de iş önemli. Ama fakülte de kız arkadaşları atanıp kendisi kalan çoğu erkek arkadaşım psikolojik bunalım içerisinde. Bu ufak vurguyu yapmak istedim sadece. Toplumda erkek adam kavramının iş güç sahibi olmakla bağlantısı mağlum. Biraz yanlış anlaşılmışım
-
ALINTI
Arkadaşlar ysk yı aradım. İtiraz sureci bittikten sonra ösym listeyi ysk ya gönderecek. Ysk kurum içi ve kurum dışı alıma başvuruları ayrı listeleyip kesin kazananları yayınlayacak.
Not: Bu arada kurum içi toplam 15+65 kişi alınacakmış. -
Insalalh 80 üstü vardır
-
Arkadaşlar seçim müdürlüğü Allah nasip ederse buradan nihai listeye girecek olanlar seçim müdürü m olacak yrd mı ? Fb grubunda yrd olarak geçiyor deniyormuş
-
@politics06 hocam zaten mudur olan bir yere atanirsan mud yard. olarak is yapabilirsin ama kadron,maasin yine mudur olarak olur.
Ama yeni girenleri zaten genelde 3-4-5. Bolgelerdeki yeni kurulacak ya da bos secim mudurluklerine atacaklari icin mudur olarak baslanir.
Katipler ortaligi cok karistiriyor orada..Gecen de demisti katipten farki yok tek fark maas hicbir yetkisi yok diye. E o zaman neden hiyerarsi koymuslar neden maas farki koymuslar neden biri mudur digeri katip? Keyfine mi fazla maas dagitiyor devlet ayni makama..
Kurum ici katipleri anlamak cok zor. Bos ego cogu su gruplarda tatava yapanlar.
-
@foucault aynen hocam maaşı için de çok fazla şey söyleniyor bu konuda bilginiz var mı
-
// ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 15.00 MEKTUP ETKİNLİĞİMİZ ZİRAAT BANKASI İÇİN BAŞLIYOR.LÜTFEN HEPİNİZ KATILIM GÖSTERİN VE EL BİRLİĞİ İLE BU İLANI GETİRELİM LÜTFEN İŞSİZLİGİ BENİMSEMEYİN!!!. VAR OLAN SINAVLARA VEYA MÜLAKATLARA GİRDİĞİMİZDE HEPİMİZİN KAZANMA GARANTİSİ YOK ÖZELLİKLE PTT YOLU İLE GÖNDERECEGİMİZ MEKTUPLARDA AİLENİZDEN ARKADAŞLARINIZDAN DESTEK İSTEYİN.NE KADAR ÇOK OLURSAK O KADAR ETKİLİ OLUR//
//METİN VE ADRESLER AŞAGIDA VERİLMİŞTİR (ZİRAAT BANKASI İLETİŞİM FORMU BAŞVURU TİPİNİ TALEP YAPINIZ)////ÇİFTÇİNİN VE HALKININ YANINDA OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMESİNİ İSTİYORUZ.DEVLETİMİZİN BÜYÜK KAMU BANKALARINDAN OLAN OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SAĞLAYACAGI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK. ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİ UZUN ZAMANDIR SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMEMEKTEDİR.BİZLER ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN EN YAKIN ZAMANDA SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMINA ÇIKMASINI İSTİYORUZ.SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLİYORUZ.İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.//
ADRES:Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı NO:8 Altındağ /ANKARA
Mail adresi iletişim formu : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu -
// ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 15.00 MEKTUP ETKİNLİĞİMİZ HALK BANKASI İÇİN BAŞLIYOR.LÜTFEN HEPİNİZ KATILIM GÖSTERİN VE EL BİRLİĞİ İLE BU İLANI GETİRELİM LÜTFEN İŞSİZLİGİ BENİMSEMEYİN!!!. VAR OLAN SINAVLARA VEYA MÜLAKATLARA GİRDİĞİMİZDE HEPİMİZİN KAZANMA GARANTİSİ YOK ÖZELLİKLE PTT YOLU İLE GÖNDERECEGİMİZ MEKTUPLARDA AİLENİZDEN ARKADAŞLARINIZDAN DESTEK İSTEYİN.NE KADAR ÇOK OLURSAK O KADAR ETKİLİ OLUR//
//METİN VE ADRESLER AŞAGIDA VERİLMİŞTİR////HALKIN VE ESNAFIN YANINDA OLAN HALKBANKASI’NIN HER YIL BU TARİHLERDE GERÇEKLEŞEN PERSONEL ALIM İLANININ BU YIL DA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ. DEVLETİMİZİN BÜYÜK BANKALARINDAN OLAN HALKBANK’IN SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN VE BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR ŞÜPHEMİZ YOK.2017 ARALIK SINAVINDAN SONRA YAPILAN PERSONEL GİRİŞLERİNİN AKABİNDE HALKBANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN OSMAN ARSLAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA “2018’DE 1300 PERSONEL DAHA ALACAĞIZ” DİYE BAHSETTİĞİ 1300 PERSONEL ALIMININ İLANA ÇIKMASINI BEKLİYORUZ. SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.//
Adres: BARBAROS MAHALLESİ ŞEBBOY SOKAK NO: 4 ATAŞEHİR /İSTANBUL
Mail:dialog@halkbank.com.tr -
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4651/halkbank-ve-zi̇raat-bankasi-etki̇nli̇ği̇-yapiyoruz-yarin-meti̇nler-bu-konu-başliginda-paylaşilmiştir arkadaşlar sorunuz olursa bu başlıga gelebilirsiniz