YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@foucault 81 ise aralik 80 in sansi yok malesef. 80 alan bir olarak kismet diyorum
-
@meh66 benim puan 80 sıralama 1089 kardeşim o aralık 80 e giriyor
-
@pmprofx ben de öyle düşünmüştüm ama 79 a gelir mi falan diye konuşmaları görünce kafam karıştı, aslinda biz de de kabahat yok adam akıllı sıralama yapıp sonucu elimize veremediler
-
@cengower 1088 e kadar 81. 1089 80
-
@aslan-reyiz O halde 81 kesin mülakatta diyebiliriz değil mi ?
-
@foucault öyleyse 80 e düşmez
-
80 yapan kaç kişiyi var acaba
-
Beyler hırpalamayın bu kadar kendinizi ya olursa olur olmazsa olmaz boşverin
-
Bu kurum içi sayısı kaç ya net olarak? 214 kişi vardır bence mutlaka 1000 kişi içinde kurumdan
-
İnsanın kaderini kendi elleriyle değiştirmesinin şahidi oldum bugün 4 doğrumu yanlış yaptım sonradan. 82 doğrum ile mutlu olacaktım nasip değilmiş olsun dibe vura vura öğreneceğiz.
-
@north-remembers ben de ayni kardes saglik olsun 80 aldim 5 tane gitti oyle
-
@north-remembers hocam senin kazanmadı isterdim hocam. forumdaki temiz kalpli iyi niyetli kardeşlerimizdensin. merak etme her şeyde bir hayır vardır. hep diyorum gün gelecek ysk iyi ki olmamış bak daha iyisi oldu diyeceksin. hepimiz için geçerli bu. kimsenin bir garantisi yok. kimse rahat değil. savaşacağız tecrübe edeceğiz en son bir şeyler olacak yeter ki yılmayalım.
-
@north-remembers Kardeşim aynısı guyda başıma geldi. Sınavı 1 soruyla kaçırdım, değiştirdiğim dört soru başımı yaktı. Maalesef oluyor böyle şeyler. Dediğin gibi nasip.
-
Gelinen noktada kismetten öteye gitmiyor.
-
@foucault amin inşallah hocam ben forumdaki bütün arkadaşlarım için dua ettim sabrettim ama nasip değilmiş demek ki bazı şeyler inşallah beklemek zor çok zor çalışmaktan vazgeçmeyeceğim tabii öğreneceğiz hocam daha yolumuz var teşekkür ederim.
-
@antoniogramsci size de geçmiş olsun hocam benim elimde puanım yok diğer sınavlara girmeye alandan. Ysk'ya umut bağlamıştım içten içe yıkıcı oldu etkisi tabii nasip her şey nasip.
-
@meh66 teşekkür ederim gerçekten üzücü bir durum yaşadığımız demek ki beklememiz lazımmış daha
-
@north-remembers Ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum. O kadar üzücü bir durum ki... Ne diyelim daha güzelleri nasip olur inşallah.
-
Arkadaşlar benim puanım 79 sıralamam 1298
-
@north-remembers okurken kendimi gördüm... Siz burada çok aktif ve seviyeli bir insandınız. Dilerim inşallah hak ettiğiniz güzel yerlerde olursunuz. Erkek mi kadın mı olduğunuzu bilmiyorum ama iibf de erkek olmak ekstra zor. Biz kadınlar farklı yollar çizsekte, erkekler için iş bulmak ailenin temeli. İş olmadan plan olmuyor vs. Tez zamanda inşallah daha iyi işlerde olursunuz