YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Bu hafta açıklanır mı?.duyumu olan var mı ?
-
@guy-mağduru duyumların hepsi asılsız çıkıyor, boşu boşuna ümitlenmeyelim şimdi
-
kızım olursa adını duyum koyucam.
-
@foucault güven vermeyen isimler
kız olursa duyum
erkek olursa alım -
@poseidon ahahaahah çok güldüm hocam ya Allah da sizi güldürsün
-
@north-remembers Allah hepimizi güldürsün inşallah
-
@poseidon haklısın hocam bu isimler güven vermiyor.
ben o zaman en iyisi ilan koyayım hanımla kendi kendimize seviniriz ilerde. En azından gelmiş olur.
-
@poseidon en azından bir heyecan olur böyle boş boş bekleyince zaman geçmiyor :))
-
arkadaşlar geçen hafta beni soruşturmak için sivil polis gelmiş. bizi evde bulamayınca komşuya sormuş nasıl biri daha önceden vukuatı var mı falan diye. bu iyi bir şey mi? sevineyim mi? işe alacakları kişilere mi bunu yapıyorlar yoksa mülakata giren herkese mi?
-
@hahamas hocam hiç belli değil. Mülakatlar bitmeden başlamıştı bu yüzden kesin bir sey demek zor. Hangi il hocam?
-
@hahamas Mülakata giren herkese yapılıyor hocam.
-
@onuktekin bursa hocam. 1000 küsür kişi var hepsine gitmezler herhalde işe girme ihtimali olanlara geliyorlardır sadece diye düşündüm ve sevindim. inşallah boşa sevinmemişimdir.
-
@hahamas herkese yapılır dediklerine göre eve gelebilirler arayabilirler yada muhtarliga sorabilirlermis arkadaşın dediği gibi daha mülakata girmeden bile gidilen evler var diye biliyorum
-
@hahamas umudunu kırmak istemem ama herkese yapılıyor hocam
-
@kuşçubaşıeşref üzdü. ben buraya yazan bir kaç kişi gördüm sadece ondan ümitlenmiştim.
-
@hahamas hocam böyle düşünmeniz normal ama olacak diye bekleyip olmayınca hayal kırıklığı daha ağır oluyor. Bu yüzden bir anlam çıkarmasanız şimdilik yararınıza olur. Çünkü daha mülakat günü gelmediği halde evine soruşturma için gelinenler oldu.
-
@onuktekin onu ben de görmüştüm ama trolluyolar galiba diye düşünmüştüm. çünkü daha önce mülakatlar sırasında böyle bir şey görmemiştim.
-
@hahamas hocam 1050 kişi çok fazla seçime az zaman kaldı ve gidilecek ilçeler boş durumda. Güvenlik soruşturması da uzun sürüyor. Bu yüzden erken başlanması mantıklı geldi bana.
-
@hahamas dostum ilk önce senin için hayırlısı olsun sonra da gönlünden geçeni versin rabbim ama normal prosedür herkese geliyorlar genelde
-
@kuşçubaşıeşref iyi dileklerin için teşekkürler. mülakattan pek umudum yok ama bakalım hayırlısı.