YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@ryan Hocam boyle bisi sozlesmeli ogretmenlerde de oluyo sanirim ama orda yine belli konularda sorusturmasi yapiliyo atanmadan zaten istifa ettirilen birine daha rastlamadim sonradan buyuk bi problem cikmasi falan lazim anca
-
Pazartesi Saat 20.00’da DGUY, GUY, VMY ile ilgili etkinlik yapılacaktır.
️Sadece tag yazmayalım. İlgili tüm kişileri etiket yapalım.
Profiliniz açık olsun. RT ve FAV fazla olsun.
Katılım zorunludur
Verdiğimiz emeklerin karşılığını istiyoruz. Kötü bir şey değil.
-
Beyler bir şey sorucam ya sonuçlar açıklandığı gibi mi iller belli oluyor, yoksa kura ile mi yada puanla falan mı
-
@mehmetkvl kurum içi olanlar açıklandıktan sonra kura çekildi bizede öyle olabilir
-
@ryan hadi ya çok iyi şans işi o zaman
-
@ryan, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@mehmetkvl kurum içi olanlar açıklandıktan sonra kura çekildi bizede öyle olabilir
İlanda atamaların başarı sırasına göre olacağı yazıyordu. Bizde farklı olabilir.
-
Umarim kura cekilir neyse nasibimiz o olur basari siralamasina gore olmasi durumunda mulakat puanlari cok etkiler sinav puanlari arasi aciklik cok diil sonucta
-
@neyseoolur Puan değil önemli olan sıralama hocam, şahsen kazanırsam ben de sıralamaya göre olsun isterim :). Kazanalım da artık nasıl olursa olsun, çok fark etmez.
-
Bu hafta açıklanmazsa sanırım uzun bi süre gecikecek, ne zaman açıklanacağı konusunda bi duyumu ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
Bu hafta burasının ve ptt'nin açıklanmasını bekliyorum.Hayırlısı bakalım
-
@politics06, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Bu hafta açıklanmazsa sanırım uzun bi süre gecikecek, ne zaman açıklanacağı konusunda bi duyumu ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Mülakattayken bekleme odasında bizimle ilgilenen bir memur vardı . İşe Ocak’ta başlayaaksınız demişti. ne kadar doğru bilemem tabi . Bu hafta açıklanacağını düşünüyorum şahsen . Hayırlısı olsun hakkımızda
-
@mathilda Sempatik olan bi memur vardi onu kastediyosunuz sanirim umarim dedigi gibi cikar.Diger kurum sinavlarina nazaran bu sinavin sureci hizli ilerliyor baya bence bakalim 5 gune belli olursa olur olmazsa umudum yok daha da
-
Aynı kişi ile ben de epey konuştum samimi fikrini sordum... katipler anca başladı demişti... inşllah erken açıklanır... beklemek sıkıntı.. herkes yolunu çizmesi lazım.... hız devlet işini bence artık asli unsuru haline gelmesi lazım
-
@neyseoolur benim konuştuğum kişi gözlüklü bir kadındı
-
@mathilda yok ben 40 li yaslarda erkek biri ile konusmustum dediginiz kisi diil
-
Beyler bence birazdan açıklanacak çünkü taşro kadro açıklandı az önce
-
teknisyen kadroları açıklanmış . antalyada eğitim verilecekmiş
-
@mehmetkvl gerçekten mi?
-
Tasra teknisyen alimini aciklamislar. 10 aralik yazisini gorunce elim ayagima dolasti
-
Ben 5 e kadar bekliyorum çünkü genelde toplu açıklıyorlarya eski ilanlardan çıkarım yaptım