YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mehmetkvl herkesin dosyası kendise has.. bilemeyiz, atıyorum.. bir kişi adres kontrolü için ziyaret gerekli ise.... bazısının faturalar var adına kayıtlı... bunları görür gerek kalmaz.. bazı kişinin hiç bir işareti olmaz gider evde adresi doğrular.. bilemeyiz yani.. değişebilir...
-
Guvenlik sorusturmalari bitmeden atama gibi bi durum olmaz sanirim aciliyet var diye
-
@neyseoolur yok hocam kanuna aykırı bir işlem olacağından iptal filan davaları açılır muhtemelen.
-
15 eylul 15 kasim 15 aralik 2ay surecte 1000 kisinin sorusturmasi biter mi acaba yani biter isterlerse tabi de bu surecler hakkinda ufacik bi bilgim yok :))
-
15 Temmuz'dan sonra 1000 kişinin mülakata alındığı bir başka ilan olmadı galiba. Bu yüzden tahmin yapmak bile zor. Seçim hizmetleri gm'nün söylediği iddia edilen tarihleri beklemekten başka çare yok
-
Arkadaşlar evine polis gelmeyen yada polis tarafından aranmayan var mi acaba?
-
@antoniogramsci hocam guy mulakati ve halkbank mulakati olmuştu
-
@872 Bana gelen giden olmadı
-
@antoniogramsci bu 1000 kişi sadece kurum dışı demi hocam?
-
@872 Evet, 1000'den de fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam
-
@antoniogramsci çok uzun sürmez umarım
-
Emniyet yapiyorsa bence yetisir ama Mit yapiyorsa kapsamli ve uzun surede yapar diye dusunuyorum ya da iki koldan mi yapiliyo onu da bilmiyorum hayirlisi
-
Daha önce soruşturması yapılmış kişilerin kayıtları arsivleniyorsa çok rahat biter.
-
Bin kişi dediğiniz nedir il başına 15 kişi düşmez büyükşehirlerde dahi 1 haftayı bulmaz.
-
@sonofanatolia öyle düşünmeyin. 2-3 ay sürüyor genellikle ama bazı yerler önceden yaptık diyor. 1 haftada kimsenin güvenlik soruşturması bitmez hocam.)
-
@kml aciliyet varsa yapılmadan alınır sözleşmeye imza atılır herhangi birsey çıkması halinde istifa etmeleri icin yanı ben öyle duymuştum bilen biri vardır belki
-
@872 İstanbul’da tanıdığım 2 arkadaşıma geldi hatta 1 haftayı geçti ama bana henüz gelen giden olmadı ama sanırım illa gelcekler diye bisi yokmus öyle yazmışlardı
-
@veblenist hocam nasıl yani böyle bişi başka bi kurumda da yapılmış mı daha önce biraz saçma bi uygulama olmaz mı bu hususta bilgisi olan başka biri var mı acaba ?
-
@neyseoolur hocam genel soruşturma için dedim. Yani eve genellikle gelmiyorlar. Bazen ellerinde iş olmadığı zaman hadi bir bakalım diyorlar. Size komik gelebilir ama inanın böyle durum. Herhangi bir bilgiye kolay erişemezlerse ya da o kişi hakkında pek Bilgi yoksa gidiyorlar.
-
İnşallah yarın açıklarlar beyler bu sorularda son bulur. Tek merakım soruların ne kadar önemli olup olmadığı başkada bir şey değil, bekliyoruz bakalım hayırlısı