YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@hgrotius hocam benim de aklıma direkt yemek geldi ama bir şey söylemedim.
-
Bugün bana sorulan/duyduğum sorular:
-Atatürk’ün teşhisini koyan Fransız doktor kimdir?
-tasavvuf edabiyatının kurucusu kimdir?
-mv. Seçim sistemi
-Anıtkabirin mimarı
-Ankaranin mimarı
-298 sayılı kanuna göre itiraz
-Olağanüstü itiraz
-Darülfunun ve simdiki karsiligi
Genelde aynı sorular dönüyor gibi arkadaşlar. Meşhur whatsapp grubunda yazılmış bunlar diye duydum. -
Arkadaşlar merhaba. Mülakata girmiş olanlara geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı; mülakata girecek olanlara başarılar dilerim. Maaş konusunda bir bilgi alabilen var mı? Maaşlar ne kadar olabilir?
-
@şozunbirnumara hocam çok tartışmalı bir konu eskiden girenler 5.5 filan gibi maaşlar alıyorlar. Yeni girecekler 4.300 alacak deniyor alım tamamlanıp iş başı yapana kadar öğrenmek zor.
-
Ocak 2019 zam enflasyon farki derken maas tahmini 5bin lira olur
-
Arkadaşım bu sabah mülakata girdi bana yazdı hemen ben de buraya yazıyorum
Ilçe seçim kurulu kaç üyeden oluşur görev süresi görev ve yetkileri 5 tane say.
Itiraz ve şikayeti anlat dediler kim yapar hangi merciye ne şekilde yapılır nasıl karar alınır onu da cevaplamış
genel kültürü cevaplayamamış
Nil nehri nerden doğar nereye dökülür
Bir de libor mu ne var o nedir diye -
Arkadaşlar selamun aleykum mulakat dün girdim
Mevzuattan il ilçe secim kurulları ne zaman oluşur ve ne kadar görev yapar? Ben bilemedim.
Tarih serbest cumhuriyet fırkasının kurucusu kimdir bunu bildim
Genel kültür baraj üzerine yapılan köprü nissibi köprüsü bunu da bildim
Başlangıçta soru cevap şeklinde kendini tanıtma oluyor
Ben 50 puanlık soruyu bilemedigim için olmaz heralde geri kalanlara başarılar Rabbim kolaylıklar versin -
@fetih eyvallah hocam paylaştığın için, hakkında hayırlısı olsun, bilemediğin soru çok da detay değilmiş aslında çalışmadan mı gittin ?
-
@hoffafd açıkçası çok bakamadım ve dediğin gibi çok kolay denk geldi nasip her şey
-
@fetih eğer kimseyi almamak gibi bir fikirleri yoksa bence iyi bir mülakat performansı sergilemişsiniz. Şöyle bir endişem var kurum içi girenlere mülakatla avantaj yaratmak. Umarım böyle bir plan yoktur.
-
@kml kurum içi alımları edeceklerse zati dışarıdan kimse istemezlerdi, bence boşa endişe ediyorsunuz, kurum dışı tam sayı kadar atama edeceklerdir. ama arkadaşa katılıyorum ben de sayı oldukça fazla iken alan 50 puanlık soruya cevap vermemek oldukça ciddi bir elenme nedeni olabilir, hayırlısı olur arkadaş özelinde herkes için..
-
Mülakata giren arkadaşlar mülakatlar en son saat kaç gibi bitiyor bilgisi olan var mı? Aynı güne dönüş bileti almak istiyorum da ona göre alayım
-
@antoniogramsci hocam bugün girdim ben de az kişi kalmıştık 12 gibi girdim tahminen 1.30 gibi biter
-
Tvde propaganda yapılırken yayında neler bulunur?
Kapitülasyonları kaldıran ilk devlet ve hangi anlaşma ile ?
Telgrafta kullanılan alfabe nedir ?Mülakata girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim, şans yanınızda olsun. Mülakat ortamı da gayet güzel stresi gerektirecek bir ortam yok komisyon sıcakkanlı.
-
@rintintin Hocam İstanbuldan geleceğim de koridorda sırt çantamı falan bırakabilir miyim, bırakan var mı?
-
@refik-soydam umarım haklısınız ilana çıkmadan evvel almak niyetinde olup memurların tepkisiyle fikir değiştirmemişlerdir.
-
@kml inşllah nasip olursa kuruma yerleşirseniz daha net göreceksiniz.. merkezler memurların ne dediklerini pek tınlamazlar...
-
@antoniogramsci valizle gelen annesiyle gelen eşiyle gelen birçok kişi vardı rahat ol sıkıntı yapma
-
@antoniogramsci bırakabilirsiniz hocam sıkıntı olmaz
-
Bana sorulan sorular
-Muhtarlık adaylık belgesine itiraz süresi
-Dünyanın en derin gölü ve hangi ülkede
-Cümhuriyet döneminde yapılan inkılaplarla kaldırılan uzunluk ölçüleri
Ort3-4 dakika sürüyor.Önce aile ve sana dair sorular sonra zarflar.Hayırlısı olsun.