YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@aslan-reyiz Geçmiş olsun hocam. İlk sorunuzu cevaplayabildiniz mi? Ayrıntı gelmiş biraz.
-
@aslan-reyiz geçmil oslun hocam alan sorusu çok tersden sorulmuş:( umarım cevap verebilmişsinizdir.
-
@antoniogramsci @refik-soydam sağolun arkadaşlar cevap verdim üçüne de ama eksik oldu biraz zarf işi şans meselesi hayırlısı artık komisyonda biraz gergindi özellikle başkan
-
@aslan-reyiz muhtarlıkta adaylık işi yok belgesi ne oluyor acaba? o mana da çok zor soru olmuş... zarflardan ateş kırmızı olanı mı seçtiniz ne::)):)):
-
@refik-soydam hocam soruların puan ağırlığı mı var alan 50 diğerleri 25 gibi
-
@guy-mağduru Sözlü sınavı; atanılacak kadronun gerektirdiği mesleki bilgi (50 puan), Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi (15 puan), genel kültür düzeyi (15 puan) ile özgüveni, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, temsil kabiliyeti, bir konuyu kavrama ve ifade yeteneği konularından (20 puan) olmak üzere toplam, 100 puan üzerinden sınav kurulu üyeleri tarafından ayrı ayrı değerlendirme yapılacaktır.
-
Mülakatlar bitmeden mülakat sorularının paylaşılması sadece bana garip gelmiyordur inşallah. Komisyonun elinde belli sayıda soru var ve bu soruları soruyorlar sürekli. Wp grubunda sorulan sorular dosya olarak paylaşıldı. Mülakata ilk girenlerin dezavantajlı bir duruma düşmesine sebep oldu bu durum. İnşallah bu sorular o kadar belirleyici olmaz.
-
@onuktekin rahat olun kimse soruyu bilmediği için elenmiyır veya bildiği için kazanmıyor.
-
@evandro Ne sorulacağını bilince bir avantaj sağlanıyor hocam. Tek başına tabii ki etkili değil ama sonuca etkisinin olmayacağı da söylenemez. Bence bu sorular hiç paylaşılmamalıydı ya da komisyon sorduğu soruyu tekrar tekrar sormamalıydı.
-
Arkadaşlar mülakatlar ne zaman açıklanır sizce
-
@politics06 bende çok merak ediyorum . Aralık ortasını geçer mi acaba
-
@onuktekin sanırım bu laf bana whatsapta paylaşılıyor diye giremeyen arkadaşlar için paylaşmıştım fikir olsun diye yanlış yaptık
-
@onuktekin her mülakatta sorular paylaşılıyor ve soru tipleri değişmiyor. Önce giren de kazanıyor sonra giren de fazla endişe etmeyin bence
-
@yazgan Yok hocam genel bir şey dedim zaten hemen herkes ulaşmıştır. Bence iyi de yapmışsınız paylaşmakla.
-
@evandro Soru tipi aynı olmasıyla soruların birebir aynı olması farklı şeyler. Burada bir eşitsizlik var. Benim vurguladığım şey bu. Yoksa elbette kimin önce girdiğine göre başarılı olunmuyor.Fakat sorular bire bir aynı olduğu için burada bir eşitsizlik yaratılıyor. Wp de olmayıp soruları görmeyenler,ilk günlerde girenler için haksızlık oluyor. Referansı olmayan koşulları aynı iki kişiden sorulardan haberi olan sorulardan haberi olmayandan avantajlı duruma geçiyor. Bu eşitsizliği de kurum kendi eliyle yaratıyor.
-
@onuktekin Haklısınız hocam. Mülakatların 4-5 dakika sürdüğünü, komisyonun çoğu kez adayın yüzüne bile bakmadığını düşünürsek bence sorulara ne cevap veriliyor çok önemsemiyor. Bana kazanmada referans, giriş sınavı puanı ve mezun olunan okullar etkili olacak gibi geliyor ama hayırlısı.
-
@antoniogramsci Referansı olmayan benzer durumdaki adaylarda bu sorulara verilen cevaplar etkili olabilir bence. Bakalım hayırlısı olsun.
Bu arada ilk girenlerden de değilim -
@onuktekin Valla hocam sorular başlı başına haksızlık bence. Kimine Atatürk'ün doğduğu yer soruluyor kimine Ağrı dağının rakımı O yüzden dikkate alınmaz diyorum ama bakalım.
-
@antoniogramsci Haklısınız hocam. Sorular ayrı dengesiz. Hayırlısı,nasip,kısmet :))
-
eğer öyle olsa idi genelde hep sonlarda girenler kazanırdı:)... mülakatlarda sorulara doğru cevap vermek hiç bir etki etmez, nasıl dediğin etki eder....nitekim sonuçlar ilan edildiğinde soyadları kontrol edilir alfabetik olarak sonlarda olan soy adlar:) listede n kadar yer buldu, bulabildi kontrol eder bu konuya döneriz....burası Türkiye.... soruları kim takar:)