YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@epikür soruların ekstra önemli olduğunu düşünmüyorum herseyine bakiyorlardir çünkü sadece sorular önemli olsa dediğiniz gibi sürekli ayni sorular donmez örneğin ben en en sona kalmıştım benle beraber giren son 5 kişiye hep daha önce çıkan sorular geldi bana sıfır sorular o yüzden sadece sorulara göre alınacağını düşünmüyorum
-
@ryan bende senin gibi düşünüyorum öyle olması gerekir ama ne olur bilemem...
-
Torpil dönüyor mudur acaba,kurum içiler bilir.Var mı kazanan,kaybeden?
-
Zarflardan çıkan sorulara verilen cevapların bir önemi olmadığı(hiç önemli değil), başkanın size sorduğu lise( devlet okulu tercih sebebidir) - üniversitesi( devlet okulu tercih sebebidir bilhassa Gazi Üniversitesi- kaldığın yerler(ev arkadaşı olabilir özel kamu yurt olabilir Yeter ki fetö ile bağlantı olmasın ) - baba mesleği( babanın memur olmasi tercih sebebidir) sorularının önem arz ettiği, referansinizin da yeterliliği ile secilebilecekler arasında yer alacaksınız. Herkes hakkında hayırlısı.
-
Ben alımlarda kadın erkek oranını merak ediyorum. Biraz kaymakamlık tarzı olabilir gibi geliyor bana ..
-
@öğrenci ysk bu özelliğe hiç de önem vermez... seçtiği kişiyi cinsiyet merkezli seçmez..
-
@refik-soydam Umarım öyle olur hocam. Görev yerlerini görünce öyle düşünmüştüm.
-
Atama nasıl olur arkadaşlar katipler tercihte 30 tane il seçmişlerdi. Bizim de öyle mi olur acaba?
-
He bir de eş durumu dışında tayin istenebiliyor mu?
-
Bana göre mülakata giren adaylar diğerlerine göre niye seçildiklerini tamamen net bir şekilde öğrenmek mümkün değil. Herkes kendine göre biseyler söyleyip duruyor. Sınav +mülakat bir yere kadar net süreçler sonrası çok muğlak. Yapacak bişey yok. Artık hayırlısı olsun.
-
Seçim müdürü ve müdür yardımcılığı unvanlarından birinde görev yapılan süreler,
seçim müdürü ve müdür yardımcılığı unvanlarından birine geçiş yapılması halinde hizmet
süresinin değerlendirilmesinde esas alınır.
(10) Seçim müdürü ve müdür yardımcıları için nakil kararnamesi, seçim dönemleri hariç,
her yıl Haziran ila Eylül arasındaki dönemde çıkarılır.
(11) Mazeret kapsamında ataması yapılanlar, mazeretlerinin herhangi bir nedenle ortadan
kalkması durumunda kadro, ihtiyaç ve bölgelerdeki hizmet süreleri dikkate alınarak uygun bir
hizmet bölgesine atanabilirler.
(12) Genel hayatı etkileyen savaş, sıkıyönetim, afet ve diğer olağanüstü hallerde ihtiyacı
karşılamak amacıyla, herhangi bir şarta bağlı kalmaksızın yer değiştirme suretiyle atama
yapılabilir. Bu fıkra hükmüne göre atama yapılan yerdeki hizmet süreleri, beşinci bölgeden
başlanmak suretiyle alt bölgelerde geçmiş sayılır
mazeret kısmını açıklamıyor yönetmelik...lakin atansan bile mazeret ortadan kalktığında yeniden atama ile yerin değiştirilecek kesin dille söylüyor.. -
@refik-soydam hocam farzedelim kazadım 4.yada5.bölgede çalışmakta iken mazeretim uygun görüldü 1.yada 2.bölgede tayinim çıktı.Bu 1.yada2.bölgede çalıştığım süre 4.yada 5.bölgede çalışmışım gibi mi sayılacak?
-
@872 hayır sadece savaş, sıkıyönetim, afet ve diğer olağanüstü hallerde ihtiyacı
karşılamak amacıyla, ataman olursa sayılır... yoksa sayılmaz... -
@refik-soydam anladım teşekkürler
-
![alt https://www.tercihiniyap.net/maas/secim-muduru-maasi-2019-ne-kadar url)
Maaşlarla ilgili yazılan doğru mu -
Zabıt katibi 3360 ile başlıyor. Seçim müdürü 3300 lira nasıl alsın. Bir yanlışlık vardır kesin
-
Haberi yazan da bilmiyor zaten..biraz yazmak icin yazilmis belli oluyor. "2500 ile 5000 arasinda aliyor" demek sadece "maas aliyor" demek ile ayni sey aslinda..2500 lira aralik birakmis :.) sonra da "ortalama 3000 aliyor diyebiliriz" demek de baya gayri ciddi olmus. Bilmiyorum pek guvenilir gelmedi bana maasi alan bilir tam olarak zaten ne oldugunu bu saatten sonra gerisi spekulasyon.
-
@foucault @872 bana da saçma geldi fakat yazı 1 hafta önce oluşturulduğu yazıyor. Tercihiniyap.net bu hataya düşmez diye düşünüyor ve de yazan kişinin yönetici olmasını da göz önünde bulundurursak miktar doğru olabilir mi diye düşündüm. Başından beri belirsizlik mevcut. Olan arkadaşlar ne alacaksa yazarlarsa sonraki alımda başvurabilelim diyenlere fikir versin.
-
Bence 4 bin den aşağı olmaz bu devirde hiç olamaz. Paranın değeri mi var ki. Katipin üstü şef onun üstü seçim müdürü. Bu sıralama bile birşeyler anlatır insana hem maddi hem manevi olarak.
-
Seçim katibi olan arkadaşım bugün onay için ysk daymış.Seçim hiz.gm vekili mehmet murat bey 10-15 aralık arasında müdürlük sonuçlarını açıklayacaklarını ve ocak başı itibariyle göreve başlatacaklarını söylemiş.