YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mehmetkvl umarım dediğin gibi olur
-
@mehmetkvl inşlh açıklanır 5 e kadar
-
hadi açıklayın artık be.. Stresten Manuş Baba'ya döndüm
-
Teknisyenlerin mülakatı ne zamandı ?
-
@mehmetkvl onların güvenlik soruşturmaları ne zaman başlamıştı peki bizle aynı zamanda süreçleri başlamışsa bizimki de açıklanır bugün. Ben şuan baya umutlandım 1 ocakta görev başı yaptırılacak belli açıklancak bugün olmasa bile bence kısa sürede
bakalım kalpler hızlı çarpmaya başladı -
atanırsam kızılay meydanında 'seni seviyorum ysk' diye bağıracam
-
@neyseoolur onların mülakat 27 Haziran da olmuş galiba ?
-
Teknisyen kadrolarının mülakatı 30 temmuz-3 ağustos arasındaymış.
-
@aslan-reyiz peki hocam mülakat sonuçları ne zman açıklanmış bir de güvenlik soruşturması mülakattan sonra mı başlamış bunları da göz önünde tutmak lazım.
-
@872 13 kasım sanırım.Evrak teslimi de en geç 3 aralığa kadarmış.
-
@aslan-reyiz inşallah bizim süreç de bu kadar uzun sürmez.
-
seçim var seçim memleketin müdüre ihtiyacı var, görev bizi bekler:D
-
@grado ya tek umudumuz o yoksa ben 6 aydan asagi ihtimal vermiyorum surecin tamamlanmasinin ama bu 5 gun icin umudum canlandi baya suan
-
Aldıkları yerler görece küçük ilçeler, seçime yetiştirmek gibi gayeleri olacağını sanmam. Çok rahat atlatılabilir bu atama gecikse dahi.. Lakin kurum hızlı götürdüğü için bu hafta açıklanır bence de..
-
Arkadaşlar bu yorumların sonu yok. Seçim Hizmetleri Müdürü 10-15 Aralık arası demiş mi; dememiş mi mesele bu. Tek tek ayrı ayrı yaptığınız değerlendirmeler oldukça subjektif. Şöyle sanmam böyle zannediyorum.... Gibi gibi temelsiz şeyler oluyor. Yetkili bir makamdan ''sahih'' bir haber geldiyse buna bakalım..
-
Arkadaşlar maaş hakkında bilgisi olan varmı? Netteki bilgiler inandırıcı gelmedi bana
-
@abcdefg Ben de ayni dertten muzdaripim kimi diyor 4 kimi diyor 4.5, 7/1 den baslarsaniz 5 alirsiniz demisti biri tam muaamma bi mudur 5 almali abi ya
-
@neyseoolur Allah başka dert vermesin. Eğer atanırsanız kuruma rahatça sorabilir ve öğrenebilirsiniz. Ama şuan bu dertten muzdarip olmak için biraz erken değil mi?
-
@best_effort atandıktan sonra öğrenmek mesele değil. Herkes öğrenir o şekilde
-
@abcdefg alternatiflerin varsa tercih yaparsın. Yok eğer yoksa başka çaren yoksa zaten el mahkum. Ve son olarak birilerinin yaptıgı gibi GUY ile kıyaslanacak bir kadro değil kesinlikle daha nitelikli. Bazıları daha aşağıda gibi göstermeye çalışıyor. Trolleme değil de ne bu. Dilimin döndüğü kadar susuyorum ama yeter artık biraz daha kaliteli ve gerçekçi konuşalım.