YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@iktisatsever duyumlardan daha güvenilir geliyor artık tutunacak dal arıyoruz..
-
Arayınca bilgi vermiyorlar boşuna arayıp meşgul etmeyin arkadaşlar bence beklemekten başka çaremiz yok
-
Ocak ayına yetiştirme gibi bir durum yok bence, o trenin çoktan kaçtığını düşünüyorum. Ataması, tebliği, il seçme falan 9, 10 günde olacak şeyler değil yani, her halükarda Aralık sonuna kadar yetişmeyecek bence.
-
@mehmetkvl il seçme var mı ? Komisyon kendi belirlemicek mi
-
@meftunn öyle bir şey yok kardeş büyük ihtimal kura ile olacak
-
@mehmetkvl öyle yazmışssın ondan sordum kardeş
-
@mehmetkvl sizde bir Ramiz Dayı hayranlığı var heralde. Herkese kardeş kardeş diyorsunuz da:)
-
@meftunn haklısın kardeş yazdığım o manaya çıkıyor bende okudum tekrardan . İl seçme derken kura falan zaman alan şeyler o açıdan demiştim.
-
@872 izlemişliğim var tabi
-
Hayırlısı olsun tabi herşeyden önce de ama eğer bu meslek nasip olursa merakla ve heyecanla izlediğim seçimlerin içinde rol alacağımı düşünmek beni heyecanlandırıyor :)) Bir de üstüne hemen seçimin içine dalacağız
-
yarın açıklanır mı sizce arkadaşlar?
-
@samarra1994 açıklanmaz
-
@samarra1994 yarın açıklanması için @hassan ın gördüğü kartal önce havalanıp sonra YSK binasına konması gerekiyor hocam
-
@alanmağduru hayırlısı ozman
-
Bence açıklanır arkadaşlar.o kadar kötümser olmayın
-
@bordo Güvenlik soruşturmaları bitmemiş
-
Duyumu nerden aldınız kardeş .Emin mısınız
kaynak sağlam mı? -
Peki ay sonuna yetişir mı ?Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın....
-
@bordo Şimdiye kadar ne duyumlar duyduk da boş çıktı gerçeğinden hareketle kesin bilgi diyemeyiz
-
@alanmağduru vay arkadaş ne soruşturmaymış ya 2 ayı geçti diye biliyom hani yeni düzenleme vardı en fazla 2 ay sürecekti artık.