YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Ablam aramış şimdi sosyal medya çalkalanıyor herhalde sitemizi takip edin daha fazla bilgi veremiyoruz demiş
-
Geçmiyor geçmekte olan
-
Var mı bir daha arayan ben bügün açıklanmaz diyorum , çünkü bana yakın zamanda açıklanabilir dediler size Cuma demeleri garip geldi
-
Bir arkadaşım aramış. Onları da zor durumda bırakıyormuşuz. Sistemde sıkıntı olabilir bugün de yarın da sonraki günde açıklanabilir demiş. Ayrıca SMS gelecekmiş. Kısaca beklemeyin diyorlar
-
Demin aradim kibarca kizmayin lutfen bisi sorcam dedim beyfendi anliyorum sizi estagfurullah dedi kizmiyoruz ama siteyi takip edin dedi sonra bugun aciklancagini soylemislerdi dedim kimsenin dedigine bakmayin siteyi takip edin dedi tekrar
-
hac kuraları bile açıklandı ysk dan hala bir ses yok.
-
@neyseoolur Ben aradığımda hanımefendi çıkmıştı. Bekliyoruz bugün demişti. Şaka gibiler
-
Kolonyayı diklicem şimdi :))
-
@bedreka bana bi beyefendi cikti kibardi gayet ama ben bilmem esim bilir der gibiydi ya nasil haberleri olmuyo anlamiyorum ayrica burda iste kendiskne bugun bekleyin denildigini soyleyen kisiler ne diyo da telefonda boyle bilgi aliyolar cozemedim 3 kez bayan 1 kez erkek cikti nuh diyo peygamber demiyo bisi bilmiyoruz demeye getiriyolar hep ya
-
@neyseoolur bana da sadece siteyi takip edin dediler yakında olabilir dedi
-
hadi kardeşim açıklayın para lazım
-
@neyseoolur Bana önce siteyi takip edin diyorlar. Sonra ben, zaten siteyi takip ediyoruz diyerek ısrar ediyorum. O şekilde bana sistemsel bir hata çıkmazsa bugün açıklanacak biz de bekliyoruz dedi hanımefendi, ayrıca çok da kibardı.
-
Personel kibar gerçekten maaş konusunda da baya tane tane bilgi vermişlerdi
-
YSK websitesi kasıyor
-
@aslan-reyiz maaşlar ne kadarmış diyip nostalji faslına geçmek istiyorum
-
@grado şuanda nostalji değil de daha çok gerilim halindeyiz hocam :))
-
@aslan-reyiz Ben şişeyi yarıladım bile
-
Mülakatlar saat kaçta açıklanmıştı arkadaşlar
-
@politics06 hocam aksam 6 7 gibiydi sanki.
-
arkadaşlar az önce aramadım. o yüzden ne olacak bilmiyorum. bekleyelim.