YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Bende elendim kazanan yokmu
-
@deumaliyecisi referans:)))
-
Başarısız
-
Bu da olmadı. Vardır bir hikmeti deyip tevekkül ediyorum.
-
olum ne oluyo lan daha bir tane kazandım diyen çıkmadı. almıyoz hiç birinizi sittirin gidin falan mı dediler acaba.
-
@deumaliyecisi O soru işini hiç umursamayın hocam 3 soruyu da bildim hatta ek soru sordular onu da bildim. Eleneceğimi biliyordum elenmişim.
-
Ben de elendim hakkımzda Hayırlısı bu ise çok şükür Allahım , ama sınav puanı ve mülakat çok iyiydi benim , ve memurum halihazırda ... Hayırlısı evet ama puan olmaması kabul edilemez
-
Ben de elendim kazananların yolu açık olsun..
-
hiç kazanan var mı çevrenizde
-
Arkadaşlar Allah daha güzelini nasip etsin hepimize inşallah.
-
Bende elenmişim
-
Ben dahil 3 arkadaşim başarısız
-
Benimki de başarısız kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
arkadaslar sizlerle burda bu heyecanı yasamak güzeldi, biz elimizden geleni yaptık. Allah hepinizin gönlüne göre versin
-
@kuşçubaşıeşref kim hocam bu kazananlar
-
@politics06 valla ben de bilmiyorum hocam
-
Ya yine elendik. Okulsa okul üniyse üni puansa puan. Ne yapmam gerekiyor soktuğumunun yerinde ya. Kazananlar nasıl kazanıyor arkadaş. Bıktım usandım ya. Bu nedir arkadaş. Yaşımız kaç oldu. Elenip duruyoruz. Yok ya tanıdığımız ettiğimiz falan yok. Ölelim mi biz ya. Çıldıracağım cidden.
-
Teknisyenleri sorgulama ekranı olmadan açıkladılar valla etrafımdan tanıdı olanda burdan da kazanan gormedim
-
Şurada o kadar kişinin puanları çok iyi fakat mülakatlar bir açıklanıyor kazanan çıkmıyor ya da tek tük çıkıyor. Forumdan çıkış mı yapsak ne yapsak
-
Ben de elendim. Nasibimiz başka kapıdaymış demek. Haklarımız da hayırlısı olsun mücadeleye devam.