YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@onuktekin kimseyi zan altinda birakmiyorum hocam estafurullah. Hakkiyla kazanan arkadaslara meslek hayatinda basarilar dilerim.
-
@serty66 hiç kazanan var mı hocam çevrenizde
-
@politics06 hocam bu kadar referansla girdiler şöyle yaptılar böyle yaptılar denirse kimse de sesini çıkarmaz. Duyum verenlere bile ne imalarda bulunuldu wp grubunda. Ben kazansam ben de kazandım diyemezdim belki de.
-
94 puan aldığım sınavın mülakatından elendim:) Merak ediyorum ilk 50 de olup kazanan kaç kişi var?
-
@onuktekin Hocam ben daha bi kişiden kazandım duymadım
-
@politics06, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@serty66 hiç kazanan var mı hocam çevrenizde
Kurum içinden arkadaşım var o da kazanamamış. Kazanan tanıdığım yok.
-
@politics06 wp grubunda baya var hocam. Ama garip bir sonuç açıklama oldu. 1050 kişi mülakata girdi bunlardan 175 kişi kazanacaktı bu yüzden kazanamayanin bu kadar çok olması normal.
-
Oysaki ne güzel icra ederdik bu mesleği hem de layıkıyla.
-
@kuşçubaşıeşref aynen benimde 4. hüsran. Artık elendiğimize bile üzülemiyorum.
-
Neye göre aldılar o zaman merak etmiştim şimdi daha çok merak ediyorum.
-
Kurum içinden 80 ustu almadılar hep 60 lar kazandi formalite bir sinavdi istediklerini aldılar ya da kurum dışından hic almadilar mi bilinmez
-
Şimdi tüm sorular cevabını bulmuştur umarım. Polis geldi polis gitti vs.
-
Arkadaşım kazandı sınav puanı 94 3.idi
-
Neyse bari 175 kişi aramızdan gitmiş oldu.
-
86 puan ve 3’te 2 ile elendim ... Yazacak çok şey var ama neyse .kazananları tebrik ederim
-
@erengrgl alıştım zaten anneme babama yemekten sonra söyliyim de onların iştahı kaçmasın artık ne diyim ki
-
Artik oyle bir psikolojiye burundum ku mulakattan elenince beni bi gulme aliyor.
-
@teklif-eğrisi Aynen öyle hocam 20 dakika içinde 2. kere elenme ihtimalim var yine de gülmeye devam
-
en azından kazanan birileri varmış alım olmuş buna da şükür
-
@mehmetkvl hocam arkadaşınız nerden mezun, sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz.