YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Acaba yedek olarak kazanan varmi?
-
@grado o nasıl hocam kaç kişi
-
@emrhll hocam bu nasıl olacak ki
-
her atamalarda yedek olur yedek kazandınız diye bir açıklama olmadığı için bi ümit var hala
-
ilçelerden bazılarına kazananlardan gitmek istemeyen olursa onları napacak sayın ysk ? ankarada yaşasaydın 4 ocakta kuraya gidip bi kazananlara bakardım.
-
Normal şartlarda elenen kişi sayısı 884.
-
@politics06 feragat eden muhakkak olacaktir yedek liste olmasi lazim
-
@aslan-reyiz guydaki ben 7 arkadaşım 90 puanla İstanbul yazacağız muhabbeti geldi aklıma
-
@grado yedek olarak kurum içinden girenlere hak tanındı. Açıktan atamaya yedek ayrılmadı...
-
çıkmadık candan umut kesilmez durumundayız, bizi bu hale getirenler utansın
-
@emrhll hocam bunlar kurumdadır değil mi ya da bize gösterilen listeyle alakası yokturdur
-
@kamucu2106 valla arkadaşlar yalan yok benim referansımda sağlamdı ya ilgilenmediler referans olanlar yada tipten bundan müdür olmaz dediler
-
@fs Öyleyse geride kalanlara sabır diliyorum:))
-
@neyseoolur seni tanımıyorum ama kendim kadar üzüldüm emin olabilirsin kardeşim, hakkında hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar yedek olayını bilen biri anlatabilir mi, kaç kiş veya nasıl olacak
-
Uzun zaman oldu belki yanlıs hatırlıyorum ama açıktan alınan bu ilan için yedek belirlenmeyecek diye hatırlıyorum. Burada yedek olmayacak sanırım.
-
Yedek olmayacak diye biliyorum ben de
-
yedek olaynı dile getiren arkadaşların dayanağı neydi?
-
https://i.hizliresim.com/36YBrr.jpg bu doğrulama kodu ile ysk bana ne demek istedi acaba.
-
Şu WP grubunun linkini atabilecek olan var mi?Merak ettim ne konuşuyorlar orda...