YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@fc-real-gdp Uludağ üni kamu yönetimi ve siyaset bilimi olması lazım
-
Olmamış sınavı hakkıyla kazanan kardeşlerimi tebrik ederim.Şeref ağırlığı her geçen biraz daha artan bir kolye gibidir.Başka bir bir sınav mülakatı formunda görüşmek üzere..
-
Allahın da adaleti var sadece bunu söylüyorum arkadaşım 92 puanıyla 18. olarak girdi mülakata ama kazanamadı maalesef...
-
iyi üniversite ve hukuk okuyanlar tercih edilmedi mi acaba. hani mülakatta a grubu sınavlara girmedin mi, hukuk mezunlarına da hakimlik düşünmüyor musun diye sormuşlar diyorlardı.
-
@fc-real-gdp iyi üniversiteden kasıt değişiyor hocam bence. İibf fakülteleri 2013 den itibaren sansasyon derecesinde bozuldu zaten. Türkiye'de 4 5 üniversite dışında bir ağırlığı olmayan fakülte tamamen. (Uludağ iktisat mezunuyum)
-
@neyseoolur sen ne yaptın kardeş merak ettim seni ya
-
@fc-real-gdp istanbul hukuk mezunuyum (iyi sayılırsa) başarısız benim de.
-
@bellatrix yazık olmuş kardeş hayırlısı olsun
-
Elenen arkadaşlar sıkmayın tatlı canınızı. Şu aşamada elenmek başarısız olmak demek değil kesinlikle. Belki refaransınız yoktu belki heyecanlanıp soruyu bilemediz yada belki sadece nasip değildi. Umarım her biriniz 'iyiki' diyeceğiniz yerlere gidersiniz.
-
@mehmetkvl sahaya inmekle olmuyomus hocam ucus izni yok
-
@mrnobody inşallah hocam.
-
@mrnobody elenen arkadaş mı? kazanan arkadaş var mı ki? herkes kaybetmiş.
-
Reyizliğe devam :)) benim de olumsuz ve 7 arkadaşımında
-
@aslan-reyiz hocam dilim varmıyor umutlandırmak da istemiyorum ama bi yanlışlık olma ihtimali var mıdır?
-
@politics06 her zaman kumarı oynatan kazanır
-
@aslan-reyiz kontenjan tamamlanmadan mı alım yapıldı sonucunu çıkarmalıyım hocam
-
87 puanla ben de elendim. Mülakat da iyiydi. Farklı bir şey söyleyeyim benim referansım da kuvvetliydi ama elendim.
-
Forumda tek referansı olan benim ya ondan farklı dedim
-
@politics06 liste yayınlanmadı ama sonuçlar ortada.Hayırlısı olsun
-
çok düşük bi şans da olsa elimizde sadece yedekleri beklemek kaldı.