YSK seçim müdürü alımı 2018
-
kurum müdürlerinden iki kişiye sordum yedek liste olmayacak dediler
-
Benim de olmadı arkadaşlar,gazi mezunuyum ben de,neye göre alıyorlar nasıl oluyor bu işler bilmiyorum,hayırlısı olsun ne diyelim...
-
@bellatrix ben de aynı şekilde başarısız. Rezillik resmen
-
@arpad hayırlısı olsun hocam, başka yerlerde arayacağız nasibi.
-
@mehmetkvl eyvallah reiz yapcak bisi yok senin hakkinda da hayirlisi olsun
-
Arkadaşlar benim de olmadı herkes için sağlık olsun forum için ilginç bi mülakat oldu keşke kazanan çıksaydı burdan
-
Bu sınavın ilan metninin 15.maddesini okuyun ataması iptal edilenlerin yerine yedeklerden atama yapılır yazıyor
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Yedek olmayacak diye biliyorum ben de
ilan metninin 15.maddesini okursan olacağını görürsün
-
175 kişi alıncak 875 kişi mülakata kalmış yüzde 80 i elenecek zaten olan bu
-
Yorumlari okudum biraz önce kayıt oldum. Öncelikle sınavdan 91 Puan almış olarak ve sinav mülakatında elenmiş olarak konuşuyorum . 2 arkadaşım birisi 89 diğeri 86 almış ve elenmiştir. Hayirlisi diyelim.
Ama merak ettiğim bir husus var bu sinavi kimler kazandı. -
@tufann hocam 1059 kişi mülakata kalmıştı.
-
@arda12 ben de şahsen rastlamadım kazananlara ne çevremde ne burada ne de sosyal medya hesaplarında.
-
@872 daha beter o zaman hocam
-
Yedekler, kurum içinden sınava girenlerden olacakmış arkadaşlar. Kurumdışında yedek listesi yok
-
Belki saçma olacak ama Teknik bir sorun olabilirim ? Acaba ? Kimse kazanmamış sanki . ? Bugün iletişime geçen arkadaslar teknik a rizadan haftaya felan açıklanabilir demişlerdi. Belkide sistem sıkıntı vardır ?
-
@arda12 alakası yok kardeş ya 6 kişiden 1 inin alındığı bir mülakattı yani sonuçta
-
@mehmetkvl hocam ilan metninde niye yazıyor o zaman yedek alımı olacağı
-
@tufann olacakmış zaten ama kurum içindekilerden olacakmış. Arkadaşın birisi açıkladı bunu 2 önceki sayfada
-
Yedek alımları ile ilgili net bilgiler için kurumla iletişime geçmek lazım bence.
-
Arkadaşlar ysk mülakat ya da ysk sonuç whatsap grup linkini atabilecek var mi