YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Sürekli yıkıkları oynamaktan bıktım küstüm oynamıyorum artık
-
Yahu herkes başarısızsa başarılı olanlar kim ağlama Faslı geçti sinirden gülüyorum artık
-
BENİMDE OLMAMIŞ.DİYECEK HİÇBİRŞEY BULAMIYORUM. 4 SENEDİR BANA BÖYLE HAKSIZLIK YAPILIYOR. İNŞALLAH RABBİM EN HAYIRLISINI NASİP EDER...
-
Başarısız
-
Arkadaşlar elimde tek bu vardı şimdi tekrardan başa döndük Allah sabır versin hepimize.
-
4 senemi verdim elde etttigim sey mi? koca bir hic. Ne icin cabaladim hic Bilmiorm Artk umut falan kalmadi
-
umut simsarlarına umutlarımız verirsek sonuç böyle oluyor...adam bana antipersonel mayınların yasaklayan sözleşmeyi soruyor ...sen biliyonmu diyemedim ya o bana çok koydu..işte bütün sıkıntı buydu gerçi o soruyu bilsemde yine sonuç başarısız olacaktı.dayım yok çünkü
-
Ben de yeni üye oldum 90 almıştım elendim bu 6.mülakatımdı ben alıştım artık.Sadece liste yayınlanır diye bekliyordum neden yayınlanmadı anlamadım
-
@eeee bişeyleri gizliyorlar cimere basvuru yaptım herkese söylüyorum sizde basvuru yapın listeyi yayınlasınlar ...kamunun işlemleri şeffaf olur neyi saklıyorsunuz
-
Liste yayımlanırsa yedekler de yazar kesin.
-
@epikür bilmiyorum ama burda yazılanları okuyunca canım sıkıldı kim kazandı peki diye düşündüm bende. bir de neden diğer personelin listesi yayınlanırken bizimki yayınlanmadı?arar sorariz olmadi
-
Benimde olmadı arkadaşlar 89 alan arkadaşımda olmadı herşeyin hayırlısı inançlı insanlarız ne yapalım isyan etmek bir fayda getirmiyor , oturup ders çalışmak gerekiyor yeniden yeniden yeniden
-
@gencbiraday vallahi yaş oldu 28 ucunda mülakat olunca emekler de boşa gidebiliyor herkesin yardımcısı olsun Allah
-
Twitterda biri kazandığını yazmış.
-
Gerçekten sizlerdeki bu hayırlısı kavramını anlamıyorum. Şimdi ben dahil burada mülakatta elenen birçok kişi var. Şimdi hepimiz için hayırlı mı oldu yani ? Evet şer gördüklerimizde hayır, hayır gördüklerimizde bir şer vardır amenna ve saddakna. Ancak burada ve diğer sınavlarda göz göre göre hakkımız yeniyor. 92, 90 alan kişi eleniyor. Sırf tanıdığı biri olmadığı için. Ancak tanıdığı olan kazanıyor ve onun için hayırlı oldu da bizim için kazanmamak da mı hayırlı oldu yani ? Biraz gözlerimizi açalım bence. Bu kadar kaderci olmayalım.
-
Nihai başarı listesi belli, haftaya cuma ona göre sırayla kura çekilecekmiş. Benim çok şükür oldu arkadaşlar 89 almıştım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@ferhangiseyler benim torpili olmadığı halde kaymakamlığı kazanan 2 arkadaşım var ki kaymakamlık yani. Oncesinde girdikleri diğer kurum sınavlarında üzülmüşlerdi olmadı diye. Hem hayırlısı hem daha güzeli, kalbinizdeki olsun inşallah.
-
@qrats kardes vardirda sen bilmiyosundur
-
@qrats Kaymakamlık, Adli & idari Yargı Hakimlik v.s bunları sanmıyorum ki referanssız olabilsin.
-
@ferhangiseyler bizimkide gariban tesellisi iste hayirlisi bu demesek çok sovecez en bastakinden en asagisina