YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@politics06 aynen benimde uyku bile uyuyamadım yukarıda bir arkadaş cimere başvuru dilekçesi hazırlamış herkes göndersin belki yedek liste çıkarırlar
-
@bynkeynes sormayın hocam uyku falan kalmadı, çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek dönüp duruyorum
-
@politics06 vallahi kimsede kalmadı o uyku ben de yazdım cimere yolladım keşke iptal olsa mülakatları sınav başarı sırasına göre alsalar o zaman herkes kaderine razı olurdu soru işareti olmazdı kafalarda hatta mülakat her yerden kalksa
-
Şimdi kurumu aradım arkadaşlar, yedek liste olmayacak dediler ama ilanda var dedim olsa açıklanırdı dediler. Bu da olmadı
-
Pes diyorum. ilanda niye varmış o zaman diye sormuyorum.
-
Açıklandı diye mesaj gelip sonra da bir ümit yedekte dahi varmıyım diye bakanlar derneği başkanı olabilirim
-
Kaymakamlık, merkez bankası, iş teftiş, sgk teftiş, dguy gibi müdürlüğe ikame alanlardan kazanan olursa bu adaylar arasında baya feragat olacaktır o halde yeni bir ilan gelebilir mi acaba 2019 senesi içerisinde
-
@aslan-reyiz Hocam zaten çok açık olduğu söyleniyordu, gerçi her kurum için söyleniyor gidişat nasıl olur bilemiyoruz
-
@aslan-reyiz a kadronun ysk için uzaktan eğitim ders programında Engin hoca seçim uzmanlarının da alımının olacağını söylemişti çünkü sayı olarak yeterli personel yok kurumda.
-
@north-remembers Engin reis söylediyse doğrudur Açarlar belki 2019 içerisinde
-
@north-remembers hocam 15 seçim uzman yardimcısi 15 de secim uzmani kadrosu(buyuk ihtimal kurum ici olur bunlar) ihdas edilmisti. Az sayi oldugu icin girmek zor olacaktir.
-
@872 haklısınız hocam kurum içi olması ihtimal ama yds olmadığı için bende bir daha ilan gelse başvururum gibi. 2019 boool bool kadro ile gelir inşallah.
-
@north-remembers insallah hocam secim oncesi gelecegini umuyoruz yuklu ilanların.
-
ilan felan gelmez seçim öncesine seçimden sonra boş olan müdürlükler için yine eylül ayında düzenlencek bir sınav organize ederler.Artık ümidimizi keselim .Oturup yine kpss çalışalım yine mülakattan elenelim
-
@sinavparambitti hocam yuklu ilanlar derken genel konustum. Mhuy sgk vs. secim mudurlugu icin dediginiz gibi eylul vs. olabilir.
-
2016 mezunuyum ama ben de ilan geleceğine inanmıyorum
-
@politics06 ilan gelse bile sonumuz bundan farklı mı olur dersiniz 3 te 3 soruları cevaplayan bile elendim diyor
-
Alımdaki en saçma şey 175 kişi için 1050 kişinin çağrılması oldu. Sınav standart sapmalı olsaydı bunun yarısı kadarını çağıracaklardı. Bakalım uzman yardımcısı kadrosu için ilana çıkacaklar mı? Gerçi hoş seçim müdürü yapmayan uzman yardımcı hiç yapmaz gibi geliyor ya hayırlısı tabi.
-
@onuktekin hocam zaten 5 kat cağırılacaktı ilana göre, standart sapma olmayınca 6 kat oldu mulakata kalan.
-
@onuktekin dostum ben şimdiye kadar 2 mülakata girdim bu kadar adice mülakat görmedim...zarf seçiyoruz soruyu bizim okumamız gerekirken kendileri okuyor(acaba seçtiğimiz sorumu soruldu/şaibeli) 175 kişilik yere 1051 kisi çağırmanın mantığı nedir??(mantık belli esasında) sorulan sorular birine çok basit birine çok zor..(Ankaranın sehir plancısı misal/kim bilir bunu be) kaldıkı soruları bilmekte bişey farketmiyor peki ne farkediyor torpil torpil...YSK sözde yargı mensuplarindan oluşuyor bunlar bildiğin kendileri hukuksuzluk yapıyorlar...Allah bildiği gibi yapsın bu adileri..