YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Bir de bu oluşuyor; insan da şimdi ben bunun mülakatından elendim ya bi sonrakine de aynı şey olursa. Gurur ve heves kırıcı bi durum
-
@epikür Zarfı okumaları değil de sorular çok saçma. Bu kadar insanı mülakata bu şekilde almaları da komik aslında.Sorular da zaten meydandaydı sorular önemli olsa farklı soru hazırlarlardı. Yani çok doluyum bu konularda çok da bir şeyler deyip ortamı daha da zehirlemek istemiyorum. Bu sene kurumlar bizleri büyük umutsuzluğa sürüklüyor. Sanki bu vatanın evladı değilmişim gibi hissediyorum.
-
@onuktekin inan bende aynı durumdayım benim gibi bizim gibi çok kişi var sabrediyoruz bakalım...adamlar herşeyi referansa torpile döktüler eskiden merkezi alımlarda yılda 15bin 20bin lisans mezunu alırken artık yılda 4bin adam almıyorlar ..Böyle kurum sinavları desen ayrı sıkıntı ... kpss p3 87 düz memurluğa girelim diyorum o bile imkansız...bana sen bu ülkede yaşama diyorlarda biz zorluyoruz ...şu sınavdan 90 aldık ama boşa aldık...
-
@epikür cimere yazdım bir şey çıkmaz belki ama yazmak geldi içimden çünkü çok üzüldüm 6.kez başarısızı görünce donuklaştım zaten kahrolmuyorum ama hissizleştim galiba
-
@eeee bilirim gardaş o duyguyu :((
-
@arda12 merhaba arkadaşlar forumu bayadır takip ediyorum ancak yazmıyordum hiç. Benim başarılı oldu. 90 puan almıştım mülakatta sorulan 3 soruyu da bildim. Hacettepe siyaset bilimi kamu yönetimi mezunuyum
-
silinmiştir
-
@afedersiniz Hayırlı olsun hocam. Mülakatınız nasıldı? Uzun mu sürdü kısa mı?
-
@afedersiniz hocam tebrikler. Meslek hayatınızda başarılar.
-
@hoffafd mülakat sorularının sürekli tekrar tekrar sorulması YSK nin yaptığı sacmalik soruları paylasmamizda bizim yaptığımız sacmalik diye düşünüyorum. Bende mülakatta sorulan soruların çok etkili olduğunu düşünmüyorum ama yinede soruların paylaşılması saçma paylaşmayanida suçlamanız değişik geldi tabi bana
-
@ryan nerden baksan tutarsızlık.
-
@ryan ben bana paylaşılan sorulardan geldiğini sanmıyorum burdan baktığımda bikaç bir şey görmüştüm o kadar bana mesleki bilgi diye aihm e bireysel başvuru yolu hangi yıl açıldı dediler şok oldum oysa mevzuatı hatim etmiştim inkılap tarihi sorusu politikada eksen kaymasıymış yönümüz batıdan doğuya kaymış o olay neymiş.diğer soru ilk altin madalya alan kadin
-
@eeee evet banada gelmedi ama benden önce giren kişiye geldik ve ben 3. Gün girdim o gün bile tekrar eden sorular geldi kaç kişiye. Dediğim gibi zaten mülakattaki sorular saçma zaten incildeki kötü kral lakabli Babür kralı 3. Günde yaklaşık 7-8 kişiye çıktı bu soru
-
@ryan artık hal ve tavıra mı baktılar neye baktılar ne doğru ne yalan ben niye bunları yaziyorum bilmiyorumAllah yardımcımız olsun( ilk defa forumda yaziyorum).Hoşçakalın
-
@afedersiniz Tebrik ederim hocam iletini okuyunca biraz olsun içim rahatladı. Umuyorum ki 800. olup girmeye çalışan adayın torpilini tokatlayacak bir referans bulup da girmişsinizdir. Eğer öyleyse daha da mutlu olacağım. Ben de 89 alıp mülakatta 3te3 yapıp elendim. Biz hakkımızı koruyamadık inşallah koruyabilenler çoğalır
-
@onuktekin, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@afedersiniz Hayırlı olsun hocam. Mülakatınız nasıldı? Uzun mu sürdü kısa mı?
Çok sağolun inşallah daha iyileri size olsun. Mülakatım 6-7 dk ancak sürmüştür. Başta güvenlikle alakalı sorular sordular baban annen ne iş yapıyo hangi yurtta kaldın gibi. Sonra sorulara geçtiler sorular bitince de çıktım hemen, ekstra bir soru gelmedi -
@872 teşekkür ederim daha iyileri size olsun inşallah
-
@emoward çok sağolun inşallah en kısa zamanda daha iyileri sizlere olur. Haklısın hocam hakkımın yenmemesi için referansım vardı. Ancak ilk 175in içinde olmasaydım referans aramıycaktım kesinlikle. Tamamen dediğiniz gibi 800 900lerdeki insanların ben o kadar emek vermişken önüme geçmesine engel olmak için buldum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@afedersiniz Peki o 175 kişinin içinde olupta refaransı olmayan giremediyse yapmış olduğunuz şey size doğru geliyor mu?
-
@afedersiniz 117. Oldum referans yoktu mülakatta elendim.