@arda12 merhaba arkadaşlar forumu bayadır takip ediyorum ancak yazmıyordum hiç. Benim başarılı oldu. 90 puan almıştım mülakatta sorulan 3 soruyu da bildim. Hacettepe siyaset bilimi kamu yönetimi mezunuyum
afedersiniz
@afedersiniz
afedersiniz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@onuktekin, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@afedersiniz Hayırlı olsun hocam. Mülakatınız nasıldı? Uzun mu sürdü kısa mı?
Çok sağolun inşallah daha iyileri size olsun. Mülakatım 6-7 dk ancak sürmüştür. Başta güvenlikle alakalı sorular sordular baban annen ne iş yapıyo hangi yurtta kaldın gibi. Sonra sorulara geçtiler sorular bitince de çıktım hemen, ekstra bir soru gelmedi -
@mehmetkvl tamam hocam kusura bakma ben o kadar çok kötü mesaj alınca anlayamamışım. Bu ileti altında asıl düşüncelerimi paylaşıp da gitmek istiyorum aslında.
Bana katılan katılmayan tüm arkadaşlar! Şimdi öncelikle zaten sıkıntılı olan en başta sistem. Sistem bizi ne referans ne torpil bulmaya iletmemeli. Ancak puanıma ve mülakatımın iyi geçmesine rağmen bana referans bulduğum için kızanlar olmuş. Öncelikle olaya bir de şuradan bakmanızı isterim. Asıl benim gibi durumlrda olanlar için referans aramak bir zuldür. Çünkü gereken şartları sağlamışsındır ancak hala alınamama kaygısı taşıyorsundur. Bu gerçekten çok acı. Ben de sizler gibi tamamen adil bir sistemin olmasından yanayım kesinlikle. Ancak tüm şartları sağlamış ve burada kazanamamış arkadaşlara üzüntülerinizi belirtip bunları sağlamış ve bir de referans kullanmış kişiye yükleniyorsunuz. Bu kişiye de mi üzülmek isterdiniz gerçekten. Biraz vicdanlı olmak gerekir, bence sıkıntılı olsa da bu iş de aynı merkezi atama gibi olmalı. Nasıl puanı alan hemen atanıyorsa bizde de öyle olmalı. Sadece güvenliğinde sıkıntı olanlar hariç. Hepinizin Allah yolunu açık etsin
afedersiniz tarafından gönderilen son iletiler
-
@mehmetkvl tamam hocam kusura bakma ben o kadar çok kötü mesaj alınca anlayamamışım. Bu ileti altında asıl düşüncelerimi paylaşıp da gitmek istiyorum aslında.
Bana katılan katılmayan tüm arkadaşlar! Şimdi öncelikle zaten sıkıntılı olan en başta sistem. Sistem bizi ne referans ne torpil bulmaya iletmemeli. Ancak puanıma ve mülakatımın iyi geçmesine rağmen bana referans bulduğum için kızanlar olmuş. Öncelikle olaya bir de şuradan bakmanızı isterim. Asıl benim gibi durumlrda olanlar için referans aramak bir zuldür. Çünkü gereken şartları sağlamışsındır ancak hala alınamama kaygısı taşıyorsundur. Bu gerçekten çok acı. Ben de sizler gibi tamamen adil bir sistemin olmasından yanayım kesinlikle. Ancak tüm şartları sağlamış ve burada kazanamamış arkadaşlara üzüntülerinizi belirtip bunları sağlamış ve bir de referans kullanmış kişiye yükleniyorsunuz. Bu kişiye de mi üzülmek isterdiniz gerçekten. Biraz vicdanlı olmak gerekir, bence sıkıntılı olsa da bu iş de aynı merkezi atama gibi olmalı. Nasıl puanı alan hemen atanıyorsa bizde de öyle olmalı. Sadece güvenliğinde sıkıntı olanlar hariç. Hepinizin Allah yolunu açık etsin -
@pirinçkimirinçki ne sordunuz göremedim. Şov yapmak gibi bir derdim de yok niyetim de. Sorulara cevap vermek için yazdım ama sizinkini görmediğin iyi olmuş o halde
-
@mehmetkvl hocam sen tam olarak neyi savunuyorsun ben anlayamadım valla. Şimdi sana soruyorum. 45inci olmuş 3te 3 cevap vermiş ve güvenliğinde hiçbir sıkıntı olmayan kişi sence hak etmemiş midir ???
-
@abcdefg Hocam ben 175in içinde olan ve sorulara aşağı yukarı cevap verip güzel bir görüntü sergileyen herkesin alınması gerektiğini düşünüyorum çok geçmiş olsun. Hakkınızda daha hayırlısı olur inşallah
-
@erengrgl
Hocam şöyle söyleyeyim. Dediğiniz gibi bence de ilk 175 kişinin alınması gerekir, eğer kişi müdürlük vasfı taşımıyorsa veya ciddi değilse veya başka geçerli sebepler varsa sıra diğerlerine gelebilir. Ancak ben 45. Olduğum ve 3te 3 soruyu bildiğim için gerekli tüm şartları sağladığımı düşünüyorum. Sonuç itibariyle alnım ak çok şükür. O yüzden bu konuda sitem edeceğiniz kişi ben değilim -
@emoward çok sağolun inşallah en kısa zamanda daha iyileri sizlere olur. Haklısın hocam hakkımın yenmemesi için referansım vardı. Ancak ilk 175in içinde olmasaydım referans aramıycaktım kesinlikle. Tamamen dediğiniz gibi 800 900lerdeki insanların ben o kadar emek vermişken önüme geçmesine engel olmak için buldum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@872 teşekkür ederim daha iyileri size olsun inşallah
-
@onuktekin, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@afedersiniz Hayırlı olsun hocam. Mülakatınız nasıldı? Uzun mu sürdü kısa mı?
Çok sağolun inşallah daha iyileri size olsun. Mülakatım 6-7 dk ancak sürmüştür. Başta güvenlikle alakalı sorular sordular baban annen ne iş yapıyo hangi yurtta kaldın gibi. Sonra sorulara geçtiler sorular bitince de çıktım hemen, ekstra bir soru gelmedi -
@arda12 merhaba arkadaşlar forumu bayadır takip ediyorum ancak yazmıyordum hiç. Benim başarılı oldu. 90 puan almıştım mülakatta sorulan 3 soruyu da bildim. Hacettepe siyaset bilimi kamu yönetimi mezunuyum